Αθλητικά

Σ.Π.Π.Δ.: 14/8 λήγει η προθεσμία για την Σχολή επανεξέτασης

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει προκειμένου οι προπονητές να δηλώσουν συμμετοχή για την Σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων UEFA A’, UEFA B’ και UEFA C’.
Καταληκτική ημερομηνία είναι η Τρίτη 14 Αυγούστου, με τους προπονητές να πρέπει να σπεύσουν για να δηλώσουν συμμετοχή.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΕΠΣΔ.
Αναλυτικά:
«Την περίοδο 26-31/8/2018 στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα λειτουργήσει, Σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων UEFA A’, UEFA B’ και UEFA C’ . Οι υποψήφιοι προπονητές στην σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων UEFA Α’, UEFA B’ και UEFA C’, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση (Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήματος στις 14/8/2018), στην ΕΠΟ) και να την αποστείλουν στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών Ε.Π.Ο. (fax: 2109346733, mail: proponites@epo.gr) συνοδευομένη από το έντυπο ΄΄ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ΄΄, θεωρημένο ως προς το γνήσιο της υπογραφής στα ΚΕΠ ή στην Αστυνομία, βρίσκεται στο πεδίο ΄΄ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ- ΕΝΤΥΠΑ΄΄ στο site της Ένωσης και να τα κοινοποιήσουν ταυτόχρονα στην ΕΠΣΔ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου