ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Κυριακή ο «τελικός»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Το βράδυ του Σαβ­βά­του θα γνω­ρί­ζουμε ακριβώς τα «σενάρια» με τα οποία το Ροδίων Άθλησις θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου, καθώς το από­γευμα της ίδιας ημέρας θα διε­ξα­χθεί η εξ ανα­βο­λής ανα­μέ­τρηση του 1ου ομίλου της Α2 κατη­γο­ρίας, μεταξύ του Μίλωνα και του Ρεθύ­μνου που θα κρίνει και το τι… απο­τέ­λε­σμα θα χρεια­στεί την Κυριακή η ομάδα της πόλης μας στη Μυτι­λήνη, προ­κει­μέ­νου να «κλει­δώ­σει» τη δεύτερη θέση.

Το σίγουρο είναι ότι με νίκη, έστω και στο ται μπρέικ, στην έδρα του ΑΟ Μυτι­λή­νης (Κυριακή-19.00) το Ροδίων Άθλησις θα «καπα­ρώ­σει» τη δεύτερη θέση και θα έχει την ευκαι­ρία να διεκ­δι­κή­σει την άνοδο του στα… σαλόνια του ελλη­νι­κού βόλεϊ.

Ανα­λυ­τικά το πρό­γραμμα της 18ης και τελευ­ταίας αγω­νι­στι­κής:

Σάββατο 16/4/2016

Νέα Σμύρνη (16.15): ΓΣ Πανιώνιος-ΑΟ Παλλήνη (Στάικος-Τσίτσικας)

Ιωνικού (20.00): ΑΣ Ιωνικός-ΓΣ Πανελ­λή­νιος (Τσάκας-Βλάχος)

Κυριακή 17/4/2016

Νεάπολη Μυτι­λή­νης (19.00): ΑΟ Μυτιλήνης-Ροδίων Άθλησις (Κατσούλης-Καπάνταης)

Ρεθύ­μνου (19.00): ΟΠ Ρεθύμνου-ΟΦΗ (Κανακάκης-Βογιατζής)

Μίλωνα (19.00): ΑΟΝΣ Μίλων-ΑΟ Πολι­τεία (Βελώνης-Χαμπιλού)

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ-Σάββατο 16/4/2016

Μίλωνα (16.00): ΑΟΝΣ Μίλων-ΟΠ Ρεθύ­μνου (Μόσχος-Κάλφας)

Η βαθ­μο­λο­γία:

1.ΑΟ Παλ­λή­νης  45  49-12

2.Ροδίων Άθλησις  38  42-20

3.ΟΠ Ρεθύ­μνου  34  38-22

4.ΑΟΝΣ Μίλων  32  38-26

5.ΓΣ Πανιώ­νιος  24  34-28

6.ΑΣ Ιωνικός  20  31-38

7.ΟΦΗ  19  28-39

8.ΑΟ Μυτι­λή­νης  17  20-38

9.ΑΟ Πολι­τεία  12  21-39

10.ΓΣ Πανελ­λή­νιος  -1  11-50

Γιάννης Καβα­ρα­τζής: «Για τη νίκη στη Μυτι­λήνη»

Ο Γιάννης Καβα­ρα­τζής του Ροδίων Άθλησις μίλησε στην ιστο­σε­λίδα της ομάδας μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι με τον Μίλωνα, το οποίο έληξε με νίκη των φιλο­ξε­νού­με­νων με 3-2. Ανα­λυ­τικά τα όσα είπε:

Αρχικά μπήκατε νωθρά στο παι­χνίδι. Σας επη­ρέ­ασε η διακοπή 2 εβδο­μά­δων στην Α2, και τι άλλαξε στη συνέ­χεια για να γυρί­σετε την κατά­σταση;

«Έχουμε δείξει και στους προη­γού­με­νους αγώνες, ότι η ομάδα έχει καρδιά. Πιστεύει στη νίκη, δεν είχαμε χάσει αγώνα εντός έδρας μέχρι σήμερα. Ξεκι­νή­σαμε πολύ άσχημα. Μας πίεσε ο Μίλωνας , που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ένα ρεπό δύο εβδο­μά­δων επη­ρε­ά­ζει αγω­νι­στικά κάθε ομάδα, βγαίνει εκτός ρυθμού. Κατα­φέ­ραμε και γυρί­σαμε το παι­χνίδι. Έγινε μια πολύ δυνατή κόντρα στο ταϊ- μπρεϊκ. Έγιναν πολλά λάθη και από εμάς και από το Μίλωνα. Στο τέλος χάσαμε εμείς».

Στο τελευ­ταίο σετ που είχε τρομερή εξέλιξη εσύ πως ένιωσες, είχες άγχος;

«Άγχος δεν είχα. Είχα μεγάλη ένταση. Έγινε σκληρή μάχη στο tie break. Πιστεύ­αμε ότι μπο­ρού­σαμε να το πάρουμε, έγιναν όμως κάποια άσχημα λάθη και την πλη­ρώ­σαμε ακριβά. Δεν πει­ρά­ζει, έχουμε μάθει να χάνουμε, έχουμε καρδιά πρω­τα­θλη­τών και πάμε στη Μυτι­λήνη με μονα­δικό σκοπό να πάρουμε τη νίκη».

Πόσο σε χαρο­ποιεί που έχετε κερ­δί­σει τον κόσμο και γεμίζει το γήπεδο σχεδόν σε κάθε παι­χνίδι;

«Δεν νομίζω ότι αφή­νουμε στον κόσμο άλλη επιλογή με τη φετινή μας πορεία. Ο κόσμος μας έχει αγκα­λιά­σει , μας αγαπάει , βλέπει καλού επι­πέ­δου βόλεϊ και έρχεται να παρα­κο­λου­θή­σει την ομάδα του. Συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλα τα παιδιά από την ομάδα μου. Έπαιξαν πολύ καλά, κατα­φέ­ραμε να γυρί­σουμε το ματς αν και δεν κερ­δί­σαμε. Τι να πω; Συγ­χα­ρη­τή­ρια».

Στην ιστο­σε­λίδα του Ροδίων Άθλησις μίλησε και ο πολύ­πει­ρος αθλητής του Μίλωνα, με παρου­σία και στην Εθνική Ελλάδας, Θανάσης Πανού­σος: «Το παι­χνίδι νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλό. Έτσι , μου φάνηκε και από τις αντι­δρά­σεις του κόσμου. Ήταν ένα παι­χνίδι αρκετά ποιο­τικό ,με άμυνες και εναλ­λα­γές στο σκορ. 2-0 μπροστά εμείς. 2-2 Το Ροδίων. Ήμασταν πίσω στο tie break , το γυρί­σαμε και τελικά έληξε 21-19.Ένα πολύ-πολύ καλό παι­χνίδι, που κρίθηκε στο tie break. Κέρδισε ο πιο τυχερός και ο πιο ψύχραι­μος στις τελευ­ταίες φάσεις. Δεν τίθεται θέμα ποιος είναι καλύ­τε­ρος και ποιος χει­ρό­τε­ρος. Εύχομαι καλή συνέ­χεια στο Ροδίων»¨.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.