ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε το καθήκον του και κοιτάει τον Ηρόδοτο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Ακόμα μία νίκη πρό­σθεσε στο ενερ­γη­τικό του ο ΓΑΣ Ιάλυσος. Οι πρω­τα­θλη­τές Δωδε­κα­νή­σου επι­κρά­τη­σαν με σκορ 1-0 του Ηλυ­σια­κού, για την 26η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας, στον 4ο όμιλο, εκμε­ταλ­λευό­με­νοι γι’ ακόμα μία φορά το «Οικο­νο­μί­δειο» που απο­τε­λεί το μεγάλο του όπλο.

Οι «τοξο­βό­λοι» μπορεί να μην είχαν καλή απόδοση, ωστόσο, με σωστή τακτική και μετα­τρέ­πο­ντας σε γκολ μία από τις ευκαι­ρίες που δημιούρ­γη­σαν κατά­φε­ραν να κατα­κτή­σουν το «τρί­πο­ντο» που τους δια­τή­ρησε στην 5η θέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνακα.

Πλέον, η προσοχή των «ερυ­θρο­κί­τρι­νων» του Γιώργου Σάββενα στρέ­φε­ται στον εντός έδρας προη­μι­τε­λικό του Κυπέλ­λου Ερα­σι­τε­χνών, με αντί­παλο τον Ηρόδοτο ( Τετάρτη στις 16:00).

Στόχος φυσικά είναι η πρό­κριση, έτσι ώστε οι «τοξο­βό­λοι» να βρεθούν ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο τελικό της διορ­γά­νω­σης ( εφόσον προ­κρι­θούν επί του Ηρό­δο­του θα αντι­με­τω­πί­σουν στον ημι­τε­λικό τον νικητή της ανα­μέ­τρη­σης της Τρι­γλίας Ραφήνας με τον Α.Ο. Κατα­στα­ρίου).

Η προ­ε­τοι­μα­σία του συλ­λό­γου για τον προη­μι­τε­λικό της Τετάρ­της, ξεκί­νησε χθες στο «Οικο­νο­μί­δειο» με τον Γιώργο Σάββενα να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδο­σφαι­ρι­στές του.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι ποδο­σφαι­ρι­στές αγω­νί­στη­καν στο παι­χνίδι της Κυρια­κής με τον Ηλυ­σιακό, εκτε­λώ­ντας ασκή­σεις απο­θε­ρα­πείας και χαλά­ρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπό­λοι­ποι ποδο­σφαι­ρι­στές που προ­πο­νή­θη­καν σε εντα­τι­κούς ρυθμούς.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «τοξο­βό­λων» ενόψει Ηρό­δο­του θα ολο­κλη­ρω­θεί σήμερα το μεση­μέρι στο «Οικο­νο­μί­δειο» με ασκή­σεις τακτι­κής και ενερ­γο­ποί­η­σης των ποδο­σφαι­ρι­στών.

Το ευχά­ρι­στο για τον νεαρό τεχνικό του ΓΑΣ Ιάλυσου είναι ότι θα έχει περισ­σό­τε­ρους αθλητές στην διάθεσή του, σε σχέση με τα τελευ­ταία παι­χνί­δια, καθώς οι Σάββας Παφιά­κης, Δημή­τρης Σταυλάς και Τίμος Λου­τριώ­της, εξέ­τι­σαν τις ποινές που τους είχαν επι­βλη­θεί.

Ωστόσο, και πάλι τα προ­βλή­ματα δεν λείπουν, καθώς ο Γιάννης Καρ­πα­θά­κης παρα­μέ­νει τραυ­μα­τίας, ενώ δεν υπο­λο­γί­ζε­ται και ο στρα­τευ­μέ­νος Στέργος Χατζη­κο­σμάς.

Από εκεί και πέρα, εξαι­ρε­τικά αμφί­βολη είναι η συμ­με­τοχή του Μιχάλη Φυλα­κούρη που ταλαι­πω­ρεί­ται από ίωση, γι’ αυτό και δεν αγω­νί­στηκε στο παι­χνίδι της Κυρια­κής με τον Ηλυ­σιακό.

Το πανό­ραμα του 4ου ομίλου

Τέλος, να ανα­φέ­ρουμε όλα τα απο­τε­λέ­σματα της 26ης αγω­νι­στι­κής του 4ου ομίλου στο πρω­τά­θλημα της Γ’ Κατη­γο­ρίας, την επόμενη αγω­νι­στική και την βαθ­μο­λο­γία, όπως δια­μορ­φώ­θηκε μετά από τα παι­χνί­δια της Κυρια­κής.

Ανα­λυ­τικά:

Γ’ Εθνική Κατη­γο­ρία

4ος όμιλος

26η αγω­νι­στική

ΓΑΣ Ιάλυσος- Ηλυ­σια­κός 1-0

Α.Ε. Ηράκλειο- Αστέρας Βάρης 2-3

Ερμής Ζωνιανών- Ατρό­μη­τος Πειραιά 2-1

Εθνικός Πειραιώς- Α.Ε. Κηφι­σιάς 2-0

ΟΦΗ- Τριγλία Ραφήνας 1-0

Φωστήρας- Α.Ο. Γλυ­φά­δας 3-0

Α.Ο. Επισκοπής- Ιωνικός Νικαίας 2-0

Α.Ο.Τ. Αλίμου- ΠΑΟ Κρου­σώνα 1-1

Επόμενη αγω­νι­στική (27η )

ΓΑΣ Ιάλυσος- Α.Ο.Τ. Αλίμου

Αστέρας Βάρης- Ατρό­μη­τος Πειραιά

Α.Ε. Κηφισιάς- Α.Ε. Ηρά­κλειο

Τριγλία Ραφήνας- Ερμής Ζωνια­νών

Α.Ο. Γλυφάδας- Εθνικός Πει­ραιώς

Ιωνικός Νικαίας- ΟΦΗ

ΠΑΟ Κρουσώνα- Φωστή­ρας

Ηλυσιακός- Α.Ο. Επι­σκο­πής

Βαθ­μο­λο­γία

Φωστή­ρας 59

ΟΦΗ 58

Τριγλία Ραφήνας 52

Εθνικός Πει­ραιώς 49

ΓΑΣ Ιάλυσος 49

Ερμής Ζωνα­νιών 44

Ιωνικός Νικαίας 42

Ηλυ­σια­κός 40

Α.Ε. Κηφι­σιάς 36

Αστέρας Βάρης 35

ΠΑΟ Κρου­σώνα 26

Α.Ο. Επι­σκο­πής 24

Ατρό­μη­τος Πειραιά 24

Α.Ε. Ηρά­κλειο 20

Α.Ο. Γλυ­φά­δας 16

Α.Ο.Τ. Αλίμου 9

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.