Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στον 4ο όμιλο και οι διαιτητές που «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις.
Τα παιχνίδια θα γίνουν σε δύο δόσεις, με την αυλαία να ανοίγει το Σάββατο 14 Μαρτίου όπου στις 14:00 στο δημοτικό γήπεδο Θεολόγου η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού θα υποδεχθεί τις Ελπίδες Ηροδότου, με την αναμέτρηση να έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος από τον σύνδεσμο Ηλείας, με βοηθούς τον Τσαμπίκο Πηδιάκη από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου και τον Νίκο Αρέστη από τον σύνδεσμο Πέλλας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Λάμπρου (Δωδεκανήσου).
Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα γίνουν την Κυριακή 15/3, με τον Α.Ο. Βριλησσίων να υποδέχεται τον Φωστήρα Καισαριανής, τον Ιάσωνα Ιλίου τις Νέες Εργοτέλη και τον Α.Ο. Ζωή την Ολυμπιάδα Υμηττού, ενώ ο Ατρόμητος Αθηνών έχε ρεπό.
Αναλυτικά:
Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών
4ος όμιλος
15η αγωνιστική
Σάββατο 14/3
-Δημοτικό γήπεδο Θεολόγου 14:00
LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού- Ελπίδες Ηροδότου
Διαιτητές: Ρηγόπουλος, Πηδιάκης, Αρέστης
Παρ. διαιτησίας: Λάμπρου
Κυριακή 15/3
-Δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων 15:00
Α.Ο. Βριλησσίων- Φωστήρας Καισαριανής
Διαιτητές: Αντωνίου, Τσικλητάρη, Παπαδοπούλου
-Δημοτικό στάδιο Ιλίου 15:00
Ιάσωνας Ιλίου- Νέες Εργοτέλη
Διαιτητές: Μαμσάκος, Καρακελλές, Σηφάκης
-Γήπεδο ποδοσφαίρου Μελισσίων 15:00
Α.Ο. Ζωή- Ολυμπιάδα Υμηττού
Διαιτητές: Τζανόγλους, Συνεφιάς, Παντελής
Ρεπό: Ατρόμητος Αθηνών













