ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικονική έκθεση FVW Travel Talk Virtual Counter Days

news room 1 λεπτό ανάγνωση
FVW Travel Talk Virtual

Η τε­χνο­λο­γία δίνει ευ­και­ρί­ες συ­νερ­γα­σί­ας για την επα­νεκ­κί­νη­ση της σαι­ζόν

Η ει­κο­νι­κή έκ­θε­ση FVW TravelTalk Virtual Counter Days είναι πλέον πραγ­μα­τι­κό­τη­τα. Από εχθές, η Ελ­λά­δα δίνει το παρών με αρ­κε­τές συμ­με­το­χές κο­ρυ­φαί­ων προ­ο­ρι­σμών και ξε­νο­δο­χεί­ων. Η τε­χνο­λο­γία δίνει ευ­και­ρί­ες επι­κοι­νω­νί­ας, συ­νερ­γα­σί­ας και πω­λή­σε­ων στους επαγ­γελ­μα­τί­ες του του­ρι­σμού για την επα­νεκ­κί­νη­ση της σαι­ζόν.

Η έκ­θε­ση απευ­θύ­νε­ται στη Γερ­μα­νι­κή και Αυ­στρια­κή αγορά. Ξε­κί­νη­σε 11 Φε­βρουα­ρί­ου και έχει δι­ή­με­ρη διάρ­κεια. Την πρώτη ημέρα είχε πάνω 2.500 εγ­γε­γραμ­μέ­νους του­ρι­στι­κούς πρά­κτο­ρες και γε­νι­κό­τε­ρα επαγ­γελ­μα­τί­ες του του­ρι­σμού.

Συμ­με­τέ­χουν από την Ελ­λά­δα με τα πε­ρί­πτε­ρά τους οι: Θεσ­σα­λο­νί­κη, Χαλ­κι­δι­κή, Ρόδος με τον ΠΡΟ­ΤΟΥΡ, Κε­φα­λο­νιά. Ξε­νο­δο­χεία: Akti Hotels, Aldemar, Blue Lagoon, Irene Palace, Ledra Hotels, Mitsis Hotels. Οι εκ­πρό­σω­ποί τους κα­τα­κλύ­ζο­νται από travel agents με ερω­τή­σεις και με­γά­λο εν­δια­φέ­ρον. Η επι­κοι­νω­νία γί­νε­ται με video call, chat, ανταλ­λα­γή visiting cards, συ­νά­ντη­ση με avatar σε networking space κλπ. Τα πε­ρί­πτε­ρα δια­θέ­τουν πα­ρου­σία, υλικό, βί­ντεο κλπ.

 

Πα­ράλ­λη­λα λει­τουρ­γεί κα­νά­λι τη­λε­ό­ρα­σης με workshops, panels, webinars, σύ­ντο­μες συ­ζη­τή­σεις, συ­νε­ντεύ­ξεις, δη­μο­σιο­γρα­φι­κές ανα­φο­ρές, με τους συ­ντά­κτες του fvw και τον αρ­χι­συ­ντά­κτη Klaus Hildebrandt που κα­τα­γρά­φουν τα επί­και­ρα θέ­μα­τα για τον του­ρι­σμό, τα γρα­φεία, τους προ­ο­ρι­σμούς. Κάθε θέμα το πα­ρα­κο­λου­θούν πάνω από 500 άτομα συγ­χρό­νως.

 

Συμ­με­τέ­χουν tour operators και πολ­λοί μα­κρι­νοί προ­ο­ρι­σμοί πέρα από την Ευ­ρώ­πη. Μπο­ρεί κά­ποιος να πε­ρι­η­γη­θεί τόσο στα θε­μα­τι­κά με­γά­λα πε­ρί­πτε­ρα όσο και στους εκ­θέ­τες. Συ­νο­πτι­κά συμ­με­τέ­χουν: εται­ρεί­ες πα­ρο­χής υπη­ρε­σιών, Ελ­λά­δα, Ισπα­νία/Eco-Tourism, Costa Rica, Κα­ραϊ­βι­κή, Βό­ρειος Αμε­ρι­κή, Ασία, Αυ­στρα­λία, Νέα Ισλαν­δία, κρουα­ζιέ­ρες, Ευ­ρώ­πη, τα κράτη του Κόλ­που, Τε­νε­ρί­φη, Σλο­βε­νία, Βουλ­γα­ρία, Τουρ­κία.

 

Ο COVID-19, είναι πρό­κλη­ση για τον του­ρι­σμό που ανα­ζη­τά τρό­πους τόσο για την επα­νεκ­κί­νη­ση όσο και για την καλ­λιέρ­γεια σχέ­σε­ων και εν­δια­φέ­ρο­ντος για τους προ­ο­ρι­σμούς, τα είδη του του­ρι­σμού, τα ξε­νο­δο­χεία, τα νέα προ­ϊ­ό­ντα σχε­δια­σμέ­να στις ανά­γκες του σύγ­χρο­νου κα­τα­να­λω­τή. Το σί­γου­ρο είναι ότι δεν εφη­συ­χά­ζει και ανα­πτύσ­σει με τε­χνο­λο­γία αιχ­μής. Αυτές τις δύο ημέ­ρες στην έκ­θε­ση FVW TravelTalk Virtual Counter Days δια­πι­στώ­σα­με ότι η τε­χνο­λο­γία βο­ή­θη­σε την επι­κοι­νω­νία σε πολύ ζεστό αν­θρώ­πι­νο επί­πε­δο, απο­τε­λε­σμα­τι­κά και άμεσα, συ­νε­χί­ζο­ντας την πα­ρά­δο­ση να «φέρ­νει» ο του­ρι­σμός, κοντά τους επαγ­γελ­μα­τί­ες από δια­φο­ρε­τι­κές χώρες.

 

Πα­ράλ­λη­λα, συ­νε­χί­ζε­ται η διορ­γά­νω­ση FVW webinars σε κα­θη­με­ρι­νή βάση ( έχουν κλεί­σει οι ημε­ρο­μη­νί­ες ως τον Απρί­λιο) στα οποία συμ­με­τέ­χουν ξε­νο­δο­χεια­κές επι­χει­ρή­σεις και προ­ο­ρι­σμοί, το FVW Akademie που

εκ­παι­δεύ­ει travel agents αντί­στοι­χα με εξαι­ρε­τι­κά απο­τε­λέ­σμα­τα στις πω­λή­σεις και lead generation ενώ ακο­λου­θούν πρω­το­βου­λί­ες που στη­ρί­ζουν το Β2Β μάρ­κε­τινγκ στη Γερ­μα­νι­κή αγορά.

Στην Ελ­λά­δα συ­ντο­νί­ζει η Praxis Plus, απο­κλει­στι­κός συ­νερ­γά­της του FVW.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.