Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Βενετόκλειο». Στις 18:00 ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον δικηγορικό σύλλογο Ρόδου, όπου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στο μπάσκετ με 2019. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας του 2019 θα περιμένουν όλο το φίλαθλο κόσμο για ένα ζεστό χειροκρότημα, ώστε να αποδείξουν ότι στηρίζουν και βοηθούν την ομάδα. Η είσοδος το Σάββατο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλο τον κόσμο και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα γιορτάσει τη διπλή μεγάλη του επιτυχία το 2019 με την παρουσία του κόσμου στο «Βενετόκλειο».

Η ανακοίνωση του ΓΣ Δωδεκάνησος: «‘ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ’ Θεσμός έχει γίνει πλέον ο αγώνας του συλλόγου των δικηγόρων με την ομάδα Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο που σκοπός του είναι να τονίσει ότι κανείς δεν διαφέρει, κανείς δεν ξεχωρίζει . Φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 14/12 και ώρα 18¨00 στο Βενετόκλειο γήπεδο ,έδρα της ομάδας. Αυτή τη φορά ο αγώνας θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς θα χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος Α1 κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στις 7/12 στη Θεσσαλονίκη. Οι δικηγόροι κάθονται στο αμαξίδιο και αγωνίζονται με τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδος 2019.

Χτίζουμε γέφυρες γκρεμίζουμε φράγματα

Σας περιμένουμε όλους σε έναν μοναδικό αγώνα».

Υιοθεσία από την Palso!

Μετά τη γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου του γυμναστικού συλλόγου Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο, έγινε με μεγάλη χαρά αποδοχή της «υιοθεσίας» της ομάδας από τον σύλλογο κέντρων ιδιοκτητών ξένων γλωσσών Δωδεκανήσου  –palso. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία  για τη στήριξη μιας ομάδας που προσφέρει πολλά χρόνια στην διάδοση του αθλήματος  στο κοινωνικό σύνολο και  κάνει υπερήφανους όλους τους Δωδεκανήσιους με τις συνεχόμενες  κατακτήσεις  πρωταθλημάτων και κυπέλλων. Η σχετική ανακοίνωση: «Ο σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών  Δωδεκανήσου-palso  αναγνωρίζοντας αυτή την προσφορά θα σταθεί  δίπλα στην ομάδα για το έτος 2020 ,με δράσεις αθλητικές και πολιτιστικές των  οποίων τα έσοδα θα συνεισφέρουν στην κάλυψη των αναγκών της Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών Δωδεκανήσου –palso  ξεφεύγοντας από τα στενά όρια των μαθησιακών γνώσεων στοχεύει  στην εκπαίδευση των μαθητών για την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη σημασία του εθελοντισμού, χτίζοντας γέφυρες και γκρεμίζοντας φράγματα. Κανείς δεν διαφέρει, κανείς δεν ξεχωρίζει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ