Στην δημοκρατική, είμαστε φανατικοί οπαδοί της εξέλιξης:

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες από τους συνεργάτες μας στο papaki.gr και το Τοphost.gr για την μεταφορά της αγαπημένης σας ιστοσελίδας dimokratiki.gr σε νέο server και την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, που θα μετατρέψουν την εμπειρία της περιήγησής σας στις ειδήσεις της εφημερίδας μας, σε πραγματική απόλαυση.

Και γιατί το λέμε αυτό: Oι ανάγκες των επισκεπτών, των αγαπημένων μας φίλων, μας οδήγησαν στην απόφαση να επενδύσουμε σε έναν νέο Dedicated Server ο οποίος διαθέτει τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-8700, 64GB μνήμη RAM και δίσκους NVMe που προσφέρουν έως και 40% καλύτερες επιδόσεις.
Mε τις αλλαγές που θα γίνουν υποσχόμαστε ταχύτητα και αξιοπιστία, που λίγες περιφερειακές εφημερίδες στη χώρα επιτυγχάνουν.

Ταυτόχρονα όμως, σύντομα, θα θέσουμε σε λειτουργία την νέα μας ιστοσελίδα, που φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Θεοδοσιάδη, της Future Media.
Το νέο design βρίσκεται υπό δοκιμαστική (beta) μορφή μέχρι να γίνει η τελική μετάβαση στο νέο σχεδιαστικό μας περιβάλλον.

Mε minimal σχεδιασμό, που επιτρέπει την ευχάριστη πλοήγησή σας στις ειδήσεις μας και με την εισαγωγή νέων λειτουργιών και τεχνολογιών, ευελπιστούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας.
Σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία, καθώς βρίσκεται ακόμη σε beta στάδιο και γίνονται οι απαραίτητες δοκιμές και το νέο μας θέμα για κινητά τηλέφωνα, που θα επιτρέπει να κάνετε χρήση του συνόλου των λειτουργιών του Desktop Theme, ακόμη και streaming video.

Η dimokratiki.gr βρίσκεται σταθερά, σύμφωνα με τις μετρήσεις στην πρώτη θέση επισκεψιμότητας μεταξύ των περιφερειακών εφημερίδων της χώρας.
To engagement της ιστοσελίδας με τους χρήστες της, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

Εξασφαλίσαμε το χαμηλότερο Bounce Rate μεταξύ των ανταγωνιστών μας, το μεγαλύτερο ποσοστό Pageviews/User και εντυπωσιακή ανταπόκριση στην σελίδα μας στο Facebook και followers στο Twitter.
Σύμφωνα με  μέτρηση του Αlexa η κίνηση της dimokratiki.gr είναι πρώτη σε μεγάλη απόσταση από τους ανταγωνιστές της.

Σημείωση:

Η μετάβαση στο νέο server απαιτεί ρυθμίσεις. Κατά την περιήγηση σας στη σελίδα αρχής γενομένης από το απόγευμα της Δευτέρας είναι πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ευχαριστούμε

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ