Παρούσα θα είναι η Τήλος στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου και όπως το συνηθίζει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα προσπαθήσει να προσφέρει στους φίλους της τουλάχιστον μία μετεγγραφή-έκπληξη, που ταυτόχρονα θα προκαλέσει αίσθηση στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο μεγάλος στόχος των Τηλιακών δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Μαθιό. Ο 35χρονος επιθετικός ανακοίνωσε μεν, προ ημερών, την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, προαναγγέλλοντας μετακόμιση στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βοηθήσει κάποια ομάδα στα διαστήματα που θα βρίσκεται στη Ρόδο.
Μία από αυτές που θα προσπαθήσει να κάνει δικό της το δελτίο του είναι η Τήλος, η οποία πάντως αναμένεται να έχει ανταγωνιστή τον Ορφέα, όπου ο Παναγιώτης Μαθιός κατέγραψε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.
Υπενθυμίζεται, πως η Τήλος έχει ήδη ενισχυθεί με τον πολυσύνθετο πρώην ποδοσφαιριστή του Διγενή Γιώργο Χουτεσιώτη, δεν βρέθηκε αντιμέτωπη με καμία αποχώρηση, ενώ είναι έτοιμη να προωθήσει στην ανδρική ομάδα της δύο ακόμα 14χρονα παιδιά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ