Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Παρελθόν ο Παπαδημήτρης

• Μετά την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν με τους «πράσινους»

Μετά από τον Αντώνη Γεωργαλλή, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του Ηρακλή στα προηγούμενα χρόνια αποτελεί παρελθόν.
Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό και εκ των αρχηγών των «πρασίνων» Μανώλη Παπαδημήτρη, καθώς οι συνεργασία των δύο πλευρών, λύθηκε και πλέον ο έμπειρος αθλητής είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Από εκεί και πέρα, οι συζητήσεις των Μαριτσενών με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν προκύψει συμφωνίες με τους Αξιώτη, Επιφάνη, Βασιλώττο, Φελεσάκη, Λερογιάννη και Μπαούρη.
Οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν επιβεβαιώνουν τις συμφωνίες, ενημερώνοντας ότι μετά από την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα υπάρξουν ανακοινώσει για ανανεώσεις και μετεγγραφές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Σύμφωνα με προηγούμενα ενημερωτικά δελτία, έχουμε επισημάνει ότι βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς αθλητές. Ο σχεδιασμός γίνεται συντεταγμένα σύμφωνα με αυστηρές διαδικασίες λειτουργίας που έχει εγκρίνει το Δ.Σ.
Μετά το πέρας όλων των συζητήσεων η ομάδα μετεγγραφών και οικονομικού σχεδιασμού θα αναφερθεί λεπτομερώς στο διοικητικό συμβούλιο και στον πρόεδρο.
Για αυτό τον λόγο ουδεμία επίσημη ανακοίνωση για παραμονή ή προσθήκη αθλητή δεν έχει πραγματοποιηθεί εκ μέρους μας.
Συνεπώς οι εργασίες του επόμενου διοικητικού συμβουλίου θα έχουν αποκλειστικό θέμα την έγκριση και επικύρωση όλων των συμφωνιών με αθλητές και λοιπό προσωπικό.
Λύση συνεργασίας με Παπαδημήτρη
Με μεγάλη λύπη ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο την λύση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Εμμανουήλ Α. Παπαδημήτρη. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο του σταθμό. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε στο τόπο μας και στην ομάδα μας. Αφήνει πίσω του σπουδαία επιτεύγματα με την ομάδα, ενώ αποτελεί παρακαταθήκη για τους νεότερους αθλητές του χωριού μας».
Εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων του γηπέδου Μαριτσών, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Ολική ανακαίνιση εγκαταστάσεων.
Σε προηγούμενα δελτία είχαμε προαναγγείλει την σύσταση υγειονομικής επιτροπής με αυξημένες αρμοδιότητες. Η επιτροπή θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την πιστή εφαρμογή όλων των οδηγιών προς αποφυγή διάδοσης του COVID 19. Η επιτροπή ήδη ξεκίνησε εντατικά την ολική ανακαίνιση αποδυτηρίων για την υγειονομική ασφάλεια αθλητών και ασκουμένων.
Επίσης κατασκευάζονται αποχωρητήρια WC. Πέραν του αντιπροέδρου Εμμανουήλ Κασσανή και Κωνσταντίνου Δελασέρα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών Σάββας Παπαδημήτρης και Θεοφάνης Λορέντζος για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων εις αυτές. Σημειώνουμε ότι οι εργασίες διεξάγονται με προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. και από διαχρονικούς φίλους, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ξεχωρίζει αυτή του Σωτήρη Παπαδημήτρη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου