Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν στις τάξεις τους ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, που βοήθησαν σημαντικά τον σύλλογο να εξασφαλίσει την άνοδο του την περασμένη σεζόν.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Δημήτρη Στεργενάκη και τον μεσοεπιθετικό Νίκο Μάχλη, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ασπίδας Σπύρο Βαγιανάκη και συμφώνησαν στην ανανέωση των συμβολαίων τους, με τους αθλητές να ενισχύσουν τους «κιτρινόμαυρους» και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Από εκεί και πέρα, παρελθόν από την ομάδα της Σαλάκου αποτελεί ο Μιχάλης Φλεβάρης, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν τα βρήκε με την διοίκηση και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της αθλητικής του σταδιοδρομίας, με τους ανθρώπους της Ασπίδας να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον σύλλογο.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι διαπραγματεύσεις με τους αθλητές του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους συνεχίζονται και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ