ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί στο αεροδρόμιο της Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αεροδρόμιο

Συ­νε­λή­φθη­σαν χθες (10.06.2015) στο αε­ρο­δρό­μιο της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αε­ρο­λι­μέ­να Ρόδου, έξι υπή­κο­οι Συ­ρί­ας ηλι­κί­ας από 17 έως 38 ετών, κα­τη­γο­ρού­με­νοι για κα­το­χή και χρήση πλα­στών τα­ξι­διω­τι­κών εγ­γρά­φων.

Ει­δι­κό­τε­ρα, χθες οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι με­τέ­βη­σαν δια­δο­χι­κά στον Κρα­τι­κό Αε­ρο­λι­μέ­να Ρόδου και κά­νο­ντας χρήση πλα­στών τα­ξι­διω­τι­κών εγ­γρά­φων επι­χεί­ρη­σαν να επι­βι­βα­στούν σε πτή­σεις με προ­ο­ρι­σμό την Γαλ­λία και την Σου­η­δία.

Στη κα­το­χή τους βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν τα ακό­λου­θα πλα­στά έγ­γρα­φα:

• μία ταυ­τό­τη­τα αρχών Πο­λω­νί­ας

• ένα δια­βα­τή­ριο αρχών Νορ­βη­γί­ας

• δύο ταυ­τό­τη­τες αρχών Τσε­χί­ας

• ένα δια­βα­τή­ριο αρχών Χονγκ Κονγκ

• ένα δια­βα­τή­ριο Ουγ­γα­ρί­ας,

καθώς και έξι κάρ­τες επι­βί­βα­σης.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες οδη­γή­θη­καν στην κα. Ει­σαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.