ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκλής: Έμεινε ο Καρίκης, σειρά παίρνουν οι παίκτες

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΥΚΛΗΣ- ΚΑΡΙΚΗΣ

Από την πρώτη στιγ­μή ήταν εμ­φα­νές, πως δύ­σκο­λα θα χώ­ρι­ζαν οι δρό­μοι του Ευκλή και του Πα­να­γιώ­τη Κα­ρί­κη, καθώς τόσο η διοί­κη­ση του συλ­λό­γου ήταν από­λυ­τα ικα­νο­ποι­η­μέ­νη από τη δου­λειά του 36χρο­νου τε­χνι­κού, αλλά και ο ίδιος είχε τη διά­θε­ση να συ­νε­χί­σει στην τε­χνι­κή ηγε­σία των Σο­ρω­νια­τών.

Το μόνο που απέ­με­νε, προ­κει­μέ­νου να επι­κυ­ρω­θεί η ανα­νέ­ω­ση της με­τα­ξύ των δύο πλευ­ρών συ­νερ­γα­σί­ας, ήταν η πραγ­μα­το­ποί­η­ση μίας τυ­πι­κής συ­νά­ντη­σης η οποία και έγινε, επι­βε­βαιώ­νο­ντας τη συμ­φω­νία.

Όπως ανα­φέ­ρουν οι πλη­ρο­φο­ρί­ες, από αύριο οι πα­ρά­γο­ντες της διοί­κη­σης και ο Πα­να­γιώ­της Κα­ρί­κης ανοί­γουν τον κύκλο των επα­φών τους με τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του φε­τι­νού κορ­μού, με στόχο να κρα­τή­σουν κοντά τους όσο το δυ­να­τόν πε­ρισ­σό­τε­ρους.

Από τον αριθ­μό των συμ­φω­νιών θα εξαρ­τη­θεί ο αριθ­μός των με­τεγ­γρα­φι­κών κι­νή­σε­ων του σω­μα­τεί­ου. Αν όλα εξε­λι­χθούν όπως τα υπο­λο­γί­ζουν στη Σο­ρω­νή, οι προ­σθή­κες δεν θα ξε­πε­ρά­σουν τις τέσ­σε­ρις, θα είναι δε από­λυ­τα στο­χευ­μέ­νες και άρι­στα με­λε­τη­μέ­νες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.