Ως ένα «εθνικό στοίχημα που θα κερδηθεί» χαρακτήρισε τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης,

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε πως «είναι η πιο δύσκολη άσκηση εφοδιαστικής αλυσίδας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν αρρυθμίες στη διαδικασία».

Όπως τόνισε, «θα κριθούμε ως προς το πόσο γρήγορα θα τις θεραπεύουμε. Γιατί αυτό αφορά πολλαπλά συστήματα και χιλιάδες ανθρώπους. Είναι πρωτόγνωρο. Ωστόσο είναι εθνικό στοίχημα που θα κερδηθεί» υπογράμμισε ο κ. Πιερρακάκης..

Ο υπουργός ανέφερε πως στις 6 μ.μ. θα είναι διαθέσιμες οι πλατφόρμες για τον εμβολιασμό. «Φτιάξαμε όσο το δυνατόν περισσότερα κανάλια επικοινωνίας για όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας» σημείωσε.

Παράλληλα, υπενθύμισε πως εκτός από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr, υπάρχουν και φυσικά κανάλια επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού για εμβολιασμό μέσω φαρμακείων και ΚΕΠ, τονίζοντας ότι «θα υπάρξει μέριμνα, για όσους ηλικιωμένους δεν μπορούν να μετακινηθούν».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ