Τοπικές Ειδήσεις

Ιωάννης Παππάς: Εξέταση εκπαιδευτικών για covid19

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων, είχα ζητήσει να γίνει προληπτική λήψη τεστ ανίχνευσης του covid 19, για τους εκπαιδευτικούς που θα μετακινηθούν από άλλους νομούς για να αναλάβουν καθήκοντα.

Είναι απολύτως απαραίτητο να τηρηθεί η διαδικασία από τους εκπαιδευτικούς μας, ώστε να διαφυλαχθεί η ασφαλής λειτουργία των σχολείων, η προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών και να μην προκαλούνται προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, ιδιαιτέρως των μικρών νησιών μας.

Παράκληση για όσους δεν συμμετείχαν στην προληπτική εξέταση πριν την μετακίνηση τους, να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας με μεγάλη προσοχή μέχρι την ολοκλήρωση των τεστ ανίχνευσης στον τόπο προορισμού. Να σεβαστούμε την προσπάθεια των κατοίκων των νησιών μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου