ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Ρομά έκαναν «πλιάτσικο» στα κλειστά καταστήματα της Νέας Αγοράς

Πέγκυ Ντόκου 1 λεπτό ανάγνωση
εικόνα_Viber_2025-12-09_14-45-36-121

• «Ξήλωσαν» κλι­μα­τι­στικά, γκα­ρα­ζό­πορ­τες και βαν­δά­λι­σαν κατα­στή­ματα που δεν κατε­δα­φί­ζο­νται!!! • Κατσι­δώ­νης: «Τους πιάσαμε στα… ‘πράσα’ – Ανα­γκα­στή­καμε να κλεί­σουμε το εργο­τά­ξιο»

Αδια­νό­ητα είναι τα περι­στα­τικά που σημειώ­θη­καν τις τελευ­ταίες ημέρες, στο εργο­τά­ξιο της Νέας Αγοράς με ομάδες Ρομά, να κάνουν «πλιά­τσικο» σε κλειστά κατα­στή­ματα!

Το απα­ρά­δε­κτο γεγονός, εντό­πισε ο πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Κατα­στη­μα­ταρ­χών Νέας Αγοράς, κ. Πανα­γιώ­της Κατσι­δώ­νης, ο οποίος όταν τους είδε με φορτηγό μέσα στο εργο­τά­ξιο (!) τους ζήτησε να μάθει τι έκαναν εκεί.

«Μου είπαν ότι είχαν άδεια από τον…. Πρόεδρο και ήρθαν να πάρουν κάποια πράγ­ματα. Τους είπα να τηλε­φω­νή­σουν μπροστά μου, αλλά προ­φα­σί­στη­καν ότι δεν είχαν το τηλέ­φωνο του!!!

Ανα­γκα­στή­καμε να κλεί­σουμε τις εισό­δους του εργο­τα­ξίου στο μνημείο. Όπως είναι λογικό, ένα εργο­τά­ξιο που είναι κλειστό, πρέπει να έχει είσοδο και έξοδο για λόγους ασφα­λείας. Δια­πι­στώ­σαμε ότι έμπαι­ναν στην Νέα Αγορά κατά τις νυχτε­ρι­νές ώρες, έβλεπαν αυτά που ήθελαν να κλέψουν και το πρωί, πήγαι­ναν με φορτηγά και αφαι­ρού­σαν διάφορα: από κλι­μα­τι­στικά, αλου­μι­νέ­νιες κατα­σκευές και πόρτες, γκα­ρα­ζό­πορ­τες, και ό,τι μεταλ­λικό έβρι­σκαν!!! Μάλιστα, δια­πι­στώ­σαμε ότι προ­κά­λε­σαν ζημιές και βαν­δά­λι­σαν ακόμη και κατα­στή­ματα τα οποία δεν κατε­δα­φί­ζο­νται! Απλά έκλει­σαν προ­σω­ρινά, για να γίνουν τα έργα. Ζητή­σαμε από τον αντι­δή­μαρχο κ. Κώστα Χαλκιά και την Διεύ­θυνση της Μεσαιω­νι­κής Πόλης, να κλείσει το εργο­τά­ξιο ώστε να απο­φευ­χθούν περαι­τέρω τέτοια περι­στα­τικά» όπως τόνισε με δηλώ­σεις του προς την ‘δημοκρατική’.

Σημειώ­νε­ται ότι για τα περι­στα­τικά, ο κ. Κατσι­δώ­νης απευ­θύν­θηκε στους αρμο­δί­ους του Δήμου και ενη­με­ρώ­θη­καν οι αστυ­νο­μι­κές αρχές.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Sfyxtis

    Εφόσον δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για αυτή τη φάρα τι νόημα εχει να μιλάμε;;;;;;