Η Fraport AG συνεργάζεται με την παγκόσμια πλατφόρμα καινοτομίας « Plug and Play Tech Center » με στόχο την αύξηση του επιπέδου ψηφιακής ωριμότητας της εταιρείας.

«Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να προετοιμάσουμε τον Όμιλό μας για τη μεταβαλλόμενη κατάσταση της αεροπορικής αγοράς, επιταχύνοντας τις απαντήσεις μας και ενισχύοντας την καινοτομία μας», τονίζει ο Dr. Stefan Schulte , πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου της Fraport AG.

“Η απρόσκοπτη εισαγωγή καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών στις διαδικασίες των πελατών μας θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας, να μειώσουμε το κόστος και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για την ενίσχυση των πωλήσεων.

Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της εταιρικής σχέσης είναι ο εντοπισμός καινοτόμων ψηφιακών λύσεων για επιχειρησιακές προκλήσεις. Το πεδίο εφαρμογής του θα επεκταθεί πέρα ​​από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για να συμπεριλάβει επίσης τα αεροδρόμια στο διεθνές χαρτοφυλάκιο της Fraport.

Η αμερικανική εταιρεία Plug and Play Tech Center δημιούργησε το μεγαλύτερο δίκτυο εκκίνησης στον κόσμο, εκτείνοντας πάνω από 10.000 νεοσύστατες επιχειρήσεις και 400 επίσημους εταιρικούς συνεργάτες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Fraport, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας, συμμετέχει στο οικοσύστημα Plug and Play και θα παίξουμε αναπόσπαστο ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό του», λέει ο Benjamin Kloss , διευθυντής του Plug and Play Austria.

«Η δέσμευση της Fraport στην καινοτομία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε ολόκληρη τη βιομηχανία, χωρίς να αφήνει καμία αμφιβολία για την αντοχή και τη μακροπρόθεσμη προοπτική της».

Πηγή : tourismtoday.gr

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ