Τον σχεδιασμό τους για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 που θα τους βρει να μάχονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευή οι άνθρωποι του Φοίβου.
Το βράδυ της Παρασκευή στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Κρεμαστής, πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας, όπου αρχικά εγκρίθηκε ο αγωνιστικός και οικονομικό απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και στην συνέχεια έγιναν οι διεργασίες για την διεύρυνση του Δ.Σ.
Επτά νέα πρόσωπα εισέρχονται στο διοικητικό συμβούλιο των Κρεμαστενών, για να βοηθήσουν την ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Πρόκειται για τους Μιχάλη Τσισιμοίρη, Χρήστο Μιχαήλ, Κώστας Φτάκλα, Κώστα Σταυριανάκη, Γιάννη Ζουρούδη, Μιχάλη Μπαλάκη και Νεκτάριο Ορφανό, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εισέλθουν στο Δ.Σ. ακόμα δύο με τρία πρόσωπα.
Χθες το βράδυ, οι Κρεμαστενοί θα συνεδρίαζαν προκειμένου να συγκροτήσουν σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, με τον Γιώργο Σμαραγδιό να παραμένει στην θέση του προέδρου, και άμεσα να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη, με τους ανθρώπους του Φοίβου να τον έχουν προσεγγίσει εκφράζοντας την επιθυμία τους να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκύψει προφορική συμφωνία και μέσα στην εβδομάδα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανεώσεις του συμβολαίου του.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσουν και οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Κρεμαστενούς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ