Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αστέρα Παστίδας, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα, το οποίο θα οδηγήσει τον σύλλογο στα επόμενα χρόνια.
Ο Κώστας Λιαμής τέθηκε επικεφαλής του σχήματος όπως αναμενόταν με το διοικητικό συμβούλιο να είναι το εξής:
Πρόεδρος: Κώστας Λιαμής
Α’ αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κορκίδας
Β’ αντιπρόεδρος: Βασίλης Σπανός
Γ’ αντιπρόεδρος: Κούλαρος Στέργος
Ταμίας: Θεόφιλος Δούλος
Γενικός γραμματέας: Μιχάλης Κοσμάς
Γενικός αρχηγός: Χρήστος Καλαϊτζίδης
Γενικός αρχηγός Β’: Χρήστος Αποστολάτος
Έφορος υλικού- Υπεύθυνος γηπέδου: Αντώνης Χρυσοχόος
Μέλη: Γιάννης Αθανασίου, Μάρω Μοσχή, Γιάννης Παπασάββας, Παναγιώτης Λυδάκης, Λευτέρης Μπιλιάς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», σε εκκρεμότητα βρίσκονται τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομής, με τους Παστιδενούς να είναι σε επαφές με τρεις ανθρώπους που έχουν δείξει ενδιαφέρον και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις.
Από εκεί και πέρα, μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Δ.Σ. για την συγκρότηση σε σώμα, οι άνθρωποι του Αστέρα συζήτησαν το θέμα της τεχνικής ηγεσία, προκειμένου να εγκριθεί η προφορική συμφωνία που έχουν κάνει με τον Χρυσόστομο Χάσταλη, όπως και έγινε.
Ο νεαρός τεχνικός κλήθηκε από την διοίκηση και έδωσε το «παρών» στα γραφεία του συλλόγου, όπου τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, με τον Χάσταλη να υπογράφει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αστέρα.
Ο νεαρός τεχνικός ήδη έπιασε δουλειά, αρχίζοντας την υλοποίηση του προγραμματισμού για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ