Η συμφωνία του 2016 μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό «πρέπει να επικαιροποιηθεί μετά τις εξελίξεις στη Συρία, αλλά και το γεγονός ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να εργαστεί εποικοδομητικά για το θέμα αυτό» δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου.
Σε συνέντευξη του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι «η απελευθέρωση της βίζας και η αναβάθμιση της τελωνειακής ένωσης» πρέπει να εφαρμοστούν για να βοηθήσουν στην επίλυση του προσφυγικού-μεταναστευτικού.
Σημειώνεται ότι αργά το βράδυ της Δευτέρας , ο Τούρκος πρόεδρος Ταγιέπ Ερντογάν μετά τις συναντήσεις στις Βρυξέλλες με ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ δεν εμφανίστηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου όπως είχε προγραμματιστεί.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.