Αθλητικά

Στην τελική ευθεία το αποστραγγιστικό στο ενωσιακό γήπεδο

Τον καλό καιρό των τελευταίων ημερών προσπαθεί να αξιοποιήσει το συνεργείο το οποίο ανάλαβε την κατασκευή του αποστραγγιστικού συστήματος στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.
Οι εργασίες συνεχίζονται ακατάπαυστα και βάσει των εκτιμήσεων των παραγόντων της ΕΠΣΔ, αν οι καιρικές συνθήκες παραμείνουν στοιχειωδώς υποφερτές, σε περίπου μία εβδομάδα θα είναι δυνατόν να ξεκινήσει η υλοποίηση της τελευταίας φάσης του έργου, που δεν είναι άλλη από την τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς.
Η παραπάνω διαδικασία θα διαρκέσει για περίπου τρεις εβδομάδες, οπότε εκτός απροόπτου, το ανακαινισμένο γήπεδο θα βρίσκεται στη διάθεση της Ένωσης στα μέσα Μαρτίου.
Πάντως, ακόμα και η πιθανότητα να υπάρξει νέα καθυστέρηση έχει πάψει να αγχώνει, δεδομένου πως στον ορίζονται δεν διαφαίνεται η πιθανότητα οι ομάδες που χρησιμοποιούν τις ενωσιακές εγκαταστάσεις να κληθούν να ξεκινήσουν σύντομα τις προπονήσεις τους, οπότε διαθέσιμος χρόνος υπάρχει πλέον αρκετός.
Υπενθυμίζεται, πως οι εργασίες στους χώρους του γηπέδου της ΕΠΣΔ θα συνεχιστούν και μετά την ολοκλήρωση αυτών στον αγωνιστικό χώρο.
Σειρά θα πάρει η ανακαίνιση των υφιστάμενων αποδυτηρίων (ο ανάδοχος του έργου έχει ήδη αναδειχθεί), ενώ ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι η τοποθέτηση σκεπάστρου στην εξέδρα, ώστε οι φίλαθλοι να αποκτήσουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες με μεγαλύτερη άνεση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου