Αθλητικά

Διαγόρας: Αναβολή των προσφυγών για… 18 Ιανουαρίου

Μία φορά το μήνα συνεδριάζει η ΠΕΕΟΔ στην ΕΠΟ, όμως οι αναβολές στη συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων έχουν ως αποτέλεσμα να μαζεύονται δεκάδες προσφυγές και πολλές ακόμα να είναι απροσδιόριστες.
Ο ΠΣΑΠ, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αντέδρασε όταν την Δευτέρα (07/12) άκουσε τον συνταξιούχο πρόεδρο Βασίλη Ανδρόνικο να ανακοινώνει επόμενη δικάσιμο στις… 18 Ιανουαρίου παρότι ακολουθεί χειμερινή μετεγγραφική περίοδος.
Ο Διαγόρας είχε στο πινάκιο δύο προσφυγές, αυτές των Θοδωρή Παπαδόπουλου και Γιώργου Μπαρμπαρούση. Η νομικός Χριστιάνα Ανδρινοπούλου ζήτησε αναβολή, γιατί ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου δεν μπορούσε να παρασταθεί εξαιτίας συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας, αλλά η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ Άννα Νικολούση δεν συναίνεσε.
«Είναι προσφυγές που ασκήθηκαν τον Σεπτέμβριο και έχουμε Δεκέμβριο. Δεν γίνεται να μένουν τόσο καιρό απλήρωτοι. Αν δεν συζητηθούν, βάλτε την πιο σύντομη δικάσιμο», είπε η Νικολούση και ζήτησε να προσκομίζονται τεστ Covid-19 όταν ζητείται αναβολή γι’ αυτό τον λόγο.
«Εδώ εσείς συναινείτε σε αναβολές άνευ λόγου», της απάντησε ο Ανδρόνικος και συνέχισε: «Όλα τα δικαστήρια είναι κλειστά. Μόνο εμείς συνεδριάζουμε με τόσους πολλούς. Καμία άλλη επιτροπή δεν έχει τόσα άτομα».
Η Νικολούση του απάντησε: «Ας μην ορίζατε δικάσιμο. Βάζετε μία συνεδρίαση τον μήνα και μαζεύονται 30 προσφυγές».
Εν τέλει η επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφάσισε να αναβληθεί η συζήτηση των δύο υποθέσεων του Διαγόρα για τις 18 Ιανουαρίου. Υπήρξαν μέλη που ζητούσαν από τον Ανδρόνικο να ορίσει ακόμα μία συνεδρίαση εντός Δεκεμβρίου, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου