Με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή 9 Νοεμβρίου η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 5ο όμιλο.
Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νησιού μας θα στραφεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, όπου στις 15:00 ο Γ.Σ. Διαγόρας θα υποδεχθεί την Δόξα Βύρωνα. Ο «γηραιός» προέρχεται από την νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλυθιών και θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή του για να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αναστάσιος Τριγάζης, με βοηθούς τον Κώστα Σούζα και τον Παναγιώτη Βάτο, όλοι από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής και παρατηρητή διαιτησίας τον Χαράλαμπο Λάμπρου (Δωδεκανήσου).
Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις, ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης θα φιλοξενήσει τον Άρη Πετρούπολης (Γεωργόπουλος, Παπαδόπουλος, Σηφάκης) και ο Α.Ο. Νέας Ιωνία τον Α.Ο. Καρύστου (Κατόπης, Κωστάκης, Κατσογιάννης).
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι του Κένταυρου Βριλησσίων με τον Α.Σ. Ρόδος αναβλήθηκε από την ΕΠΟ.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
5ος όμιλος
8η αγωνιστική
Κυριακή 9/11
-Δημοτικό στάδιο Νέας Αρτάκης «Νίκος Κιλίμπας» 15:00
Α.Ο. Νέας Αρτάκης- Άρης Πετρούπολης
Διαιτητές: Γεωργόπουλος, Παπαδόπουλος, Σηφάκης
Παρ. διαιτησίας: Παγουράς
-Δημοτικό στάδιο Ρόδου 15:00
Γ.Σ. Διαγόρας- Δόξα Βύρωνα
Διαιτητές: Τριγάζης, Σούζας, Βάτος
Παρ. διαιτησίας: Λάμπρου
-Δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας 15:00
Α.Ο. Νέας Ιωνίας- Α.Ο. Καρύστου
Διαιτητές: Κατόπης, Κωστάκης, Κατσογιάννης
Παρ. διαιτησίας: Δημόπουλος
Αναβολή
-Κένταυρος Βριλησσίων- Α.Σ. Ρόδος














