Τοπικές Ειδήσεις

Βεβαίωση “Safe Restart” για δύο ξενοδοχεία του ομίλου H Hotels Collection

Ο όμιλος H Hotels Collection – Hatzilazarou Group έλαβε δύο βεβαιώσεις “Safe Restart” για τα ξενοδοχεία του, Princess Andriana Resort & Spa και Lindos Princess Beach Hotel, από την TUV HELLAS.

Η βεβαίωση αφορά την ασφαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας των ξενοδοχείων, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΞΕΕ (ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του Covid-19), τα οποία ο όμιλος έχει ενσωματώσει στο δικό του πρωτόκολλο “Travel with Safety”.

Αντίστοιχα έχει δρομολογηθεί ένας δεύτερος κύκλος αξιολογήσεων για τη λήψη βεβαιώσεων για τα ξενοδοχεία Mayia Exclusive Resort & Spa και Rodos Princess Beach Hotel, που άνοιξαν τις πύλες τους τέλη Αυγούστου.

Μέριμνα του ομίλου H Hotels Collection είναι τόσο η ασφάλεια των πελατών όσο και των εργαζομένων του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου