Ως έχει θα συνεχίσει ο Α’ όμιλος της Α2 Ανδρών μετά την αποχώρηση των Χανίων και την άρνηση άλλων ομάδων να συμμετέχουν.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις 4 Αυγούστου 2015 όταν και πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των ομίλων της Α2 Ανδρών, μετά την απόφαση του ΣΦΠ Χανίων η ΕΟΠΕ είχε απευθυνθεί στις ομάδες που είχαν δικαίωμα να πάρουν την θέση της ομάδας της Κρήτης στον Α’ όμιλο.

Καμία από τις ομάδες αυτές δεν αποδέχθηκε την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και ως εκ τούτου ο Α’ όμιλος θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 10 ομάδων, ενώ την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ θα επαναληφθεί η κλήρωση για τον καθορισμό του νέου προγράμματος.

Θυμίζουμε ότι ο 1ος  όμιλος της Α2 κατηγορίας Ανδρών για τη σεζόν 2015-2016 είχε διαμορφωθεί ως εξής: ΑΟ Παλλήνη, ΑΣ Ιωνικός, ΓΣ Πανιώνιος, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΟ Μυτιλήνης, ΓΣ Πανελλήνιος, ΑΟ Πολιτεία, ΟΦΗ, ΟΠ Ρεθύμνου, Ροδίων Άθλησις.

Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη συνεχίζουν την προετοιμασία τους σε καθημερινή βάση, με τον τεχνικό της ομάδας να δουλεύει εντατικά με όλους τους αθλητές του. Από τη στιγμή που το «Ροδίων» θα μάθει σήμερα το πρόγραμμα του, θα μπορεί να κάνει έναν πιο ακριβή προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ