Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ο Κλεάνθης θα ταξιδέψει στην Κω για να αντιμετωπίσει τον Αντίμαχο.
Οι «ροσονέρι» του Γιώργου Σταυριανού προέρχονται από την εντός έδρας στην πρεμιέρα από τον Φοίβο Κρεμαστής γι’ αυτό και απέναντι στους «κόκκινους» της Κω θέλουν να κατακτήσουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην σεζόν, έτσι ώστε να «ανοίξουν λογαριασμό» στον βαθμολογικό πίνακα.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς ο Αντίμαχος διαθέτει καλή ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ ισχυρός.
Ωστόσο, όλοι στον Κλεάνθη πιστεύουν ότι αν η ομάδα τους «πιάσει» την απόδοση που μπορεί , έχει την δυνατότητα να φύγει από την Κω με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές της.
Το ευχάριστο για τον προπονητή, Γιώργο Σταυριανό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στους ποδοσφαιριστές του και έτσι όλοι είναι στην διάθεσή του, προκειμένου να τους προετοιμάσει όσο τον δυνατόν καλύτερα και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ξεκίνησε την Δευτέρα και συνεχιστεί καθημερινά μέχρι και την Πέμπτη, με τον νεαρό τεχνικό να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, καθώς θεωρεί ότι η σωστή τακτική αντιμετώπιση του Αντίμαχου θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τον Κλεάνθη στο θετικό αποτέλεσμα.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η αποστολή των «ροσονέρι» θα αναχωρήσει για την Κω την Παρασκευή, καθώς το παιχνίδι με τους «κόκκινους» αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το Σάββατο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ