Τοπικές Ειδήσεις

Σχόλιο για τη συνάντηση Τάκη Πότσου με τον Δήμαρχο Ρόδου

Συνάντηση είχε χθες ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ρόδου Τάκης Πότσος με τον δήμαρχο, κατά την οποία έγινε συζήτηση γύρω από τα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί, όπως και για το ζήτημα του Εθνικού Θεάτρου.

Όπως ήδη είναι γνωστό η Λαϊκή Συσπείρωση έχει θέσει επανειλημμένα το θέμα της αντιλαϊκής πολιτικής που ακολουθείται διαχρονικά από τις κυβερνήσεις και τις δημοτικές αρχές για τα απορρίμματα στη βάση των οδηγιών της ΕΕ. Η αφόρητη κατάσταση με τα σκουπίδια στο νησί δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η υπηρεσία της καθαριότητας είναι στα χέρια των ιδιωτών και έρμαιο του ανταγωνισμού μεταξύ τους. Δεν υπάρχει περιθώριο για αυταπάτες, ότι η προστασία της υγείας , του περιβάλλοντος και του εισοδήματος των εργαζομένων θα μπουν πάνω από τα κέρδη. Η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για δημοτική υπηρεσία με μόνιμο προσωπικό, εξοπλισμό και κρατική χρηματοδότηση είναι η μόνη λύση και στα χέρια του Ροδιακού λαού να την επιβάλει.

Ρόδος 9/7/2021

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου