ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης Αρχαγγέλου: Την 1η Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ (1)

Μπο­ρεί η υλο­ποί­η­ση του προ­γραμ­μα­τι­σμού στην ομάδα του Άρη Αρ­χαγ­γέ­λου να μην έχει ολο­κλη­ρω­θεί, ωστό­σο, οι άν­θρω­ποι του συλ­λό­γου , σε συ­νερ­γα­σία με τον προ­πο­νη­τή Γιώρ­γο Σταυ­ρια­νό έχουν ξε­κι­νή­σει τον σχε­δια­σμό της προ­ε­τοι­μα­σί­ας, ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες την Πα­ρα­σκευή 29 Ιου­λί­ου οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» θα κά­νουν την πρώτη τους συ­γκέ­ντρω­ση ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου και την Δευ­τέ­ρα 1η Αυ­γού­στου θα ξε­κι­νή­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία τους, προ­κει­μέ­νου να είναι πα­νέ­τοι­μοι στην πρε­μιέ­ρα του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Από εκεί και πέρα, οι Αρ­χαγ­γε­λί­τες πε­ρι­μέ­νουν τις εξε­λί­ξεις στην υπό­θε­ση του Κώστα Μαλ­λιού, προ­κει­μέ­νου να ολο­κλη­ρώ­σουν την με­τεγ­γρα­φή του.

Οι άν­θρω­ποι του Άρη ανα­μέ­νουν ο πο­δο­σφαι­ρι­στής να μεί­νει ελεύ­θε­ρος από την Α.Ε. Κα­ραϊ­σκά­κης που αγω­νι­ζό­ταν την πε­ρα­σμέ­νη σεζόν και μετά να κά­νουν την τε­λι­κή επαφή μαζί του, για να διευ­θε­τη­θούν οι τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες και να ολο­κλη­ρω­θεί η με­τεγ­γρα­φή, με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες να ανα­φέ­ρουν ότι μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα θα ξε­κα­θα­ρί­σει η υπό­θε­ση.

Πά­ντως οι Αρ­χαγ­γε­λί­τες κοι­τά­νε και την με­τεγ­γρα­φι­κή αγορά της Δω­δε­κα­νή­σου, για να εντο­πί­σουν έναν καλό νεαρό τα­λα­ντού­χο πο­δο­σφαι­ρι­στή, προ­κει­μέ­νου να κι­νή­σουν τις δια­δι­κα­σί­ες της από­κτη­σής του, έτσι ώστε να ενι­σχύ­σουν πε­ραι­τέ­ρω το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.