ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Καρπάθου δύο αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Γερμανία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία 2

Συ­νε­λή­φθη­σαν χθες (8.7.2014) στο αε­ρο­δρό­μιο της Καρ­πά­θου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καρ­πά­θου, δυο υπή­κο­οι Συ­ρί­ας, ηλι­κί­ας 27 και 22 ετών, κα­τη­γο­ρού­με­νοι για κα­το­χή και χρήση πλα­στών τα­ξι­διω­τι­κών εγ­γρά­φων.

Ει­δι­κό­τε­ρα, χθες το από­γευ­μα οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι με­τέ­βη­σαν στον Κρα­τι­κό Αε­ρο­λι­μέ­να Καρ­πά­θου και κά­νο­ντας χρήση πλα­στών δελ­τί­ων ταυ­τό­τη­τας αρχών Ιτα­λί­ας, επι­χεί­ρη­σαν να επι­βι­βα­στούν σε πτήση για Γερ­μα­νία.

Τα πλα­στά δελ­τία ταυ­τό­τη­τας κα­τα­σχέ­θη­καν.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες θα οδη­γη­θούν στον κ. Ει­σαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.