Τοπικές Ειδήσεις

Οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Αλίμου διέθεσαν τα χρήματα του Bazaar σε σχολεία των Δωδεκανήσων

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ BAZAAR ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται  από ανασφάλεια , ατομικισμό και επιφυλακτικότητα, το δημόσιο σχολείο σήμερα διαδραματίζει  σπουδαίο ρόλο, ενδυναμώνοντας τις αξίες της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης και  προετοιμάζοντας  ενεργούς  πολίτες για  μια κοινωνία με ευαισθησίες και ανθρώπινο πρόσωπο.

Το προηγούμενο διάστημα, το 4ο ΓΕΛ Αλίμου  προέβη σε μια άκρως συγκινητική ενέργεια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, με τη στήριξη της Διευθύντριας κ. Πανοπούλου Χαρίκλειας και των Διδασκόντων, αποφάσισαν να διαθέσουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την προσφορά εξοπλισμού σε νησιά της άγονης γραμμής των   Δωδεκανήσων, μεταξύ  των οποίων και στο νησί της Χάλκης.

Με βαθιά συγκίνηση, οι μαθητές-τριες και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου ΛΤ Χάλκης “Σ. Φανουράκης” παρέλαβαν ένα σύγχρονο-ασύρματο βιντεοπροβολέα που θα διευκολύνει και θα εκσυγχρονίσει τη  διδασκαλία του σχολείου.

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές-τριες του σχολείου μας, συγχαίρουν και εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο 15μελές μαθητικό συμβούλιο, στα παιδιά του σχολείου και ασφαλώς στην αξιότιμη  Διευθύντρια  του 4ου ΓΕΛ Αλιμου για την αξιέπαινη ενέργεια τους, που γέμισαν τις καρδιές των ακριτών με χαρά, ευγνωμοσύνη και υψηλό αίσθημα ασφαλείας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου