Τοπικές Ειδήσεις

Διεξαγωγή των Μαθηματικών διαγωνισμών “Αρχιμήδης” και “Ίππαρχος”

Οι τελικοί πίνακες διακριθέντων του Νομού Δωδεκανήσου στον 83ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ” και 13ο Τοπικό Διαγωνισμό Μαθηματικών για την Α’ Γυμνασίου “ΕΥΔΗΜΟΣ” είναι οι παρακάτω:

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑ ΕΛΕΝΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩ

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΣΙΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ ΡΟΔΟΥ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛ ΛΑΟΥΕΝΤΙ ΑΜΠΝΤΟΥΛΛΑΧ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΙΑ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΨΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΡΟΥ

Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΡΙΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΑΝΟΡΜΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ Λ.Τ. ΣΥΜΗΣ

Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΥΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ

Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ Λ.Τ. ΣΥΜΗΣ

Οι μαθητές που διακρίθηκαν στον «Θαλή», έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού που είναι η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”. Η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, το διαγωνισμό Νέων και τον διαγωνισμό των Μεγάλων. Στο διαγωνισμό Νέων συμμετέχουν οι μαθητές που έχουν διαγωνιστεί και διακριθεί με τα Θέματα της Β΄ ή της Γ΄ Γυμνασίου ενώ στο διαγωνισμό των Μεγάλων συμμετέχουν οι μαθητές που έχουν διαγωνισθεί με τα θέματα της Α, Β, ή Γ Λυκείου. Εξεταστέα ύλη για την Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θεωρείται η ύλη των Διεθνών Μαθηματικών Ολυμπιάδων. Κάθε μαθητής που προσέρχεται στο διαγωνισμό θα πρέπει να έχει τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία πιστοποιούν την ταυτότητά του.

Ο Διαγωνισμός “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” διενεργείται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στις 10.00 για τους μαθητές της Δωδεκανήσου στο 1ο Γενικό Λύκειο Ρόδου – Βενετόκλειο, Κ. Παλαιολόγου 11, 85133, Ρόδος.

Οι επιτυχόντες από κάποια νησιά μετά από επικοινωνία με το Παράρτημα ΕΜΕ Δωδεκανήσου, μπορούν να διαγωνιστούν στο εξεταστικό κέντρο της Αθήνας, το οποίο θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ, www.hms.gr .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου