Αθλητικά

ΕΟΠΕ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για διοργανώσεις Βeach Volley στο 2022

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με ανακοίνωση που εξέδωσε, προσκάλεσε ενδιαφερόμενους για την ανάληψη διοργανώσεων Βeach Volley μέσα στο 2022.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονται τα εξής:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς που επιθυμούν να ενταχθούν στο επίσημο καλεντάρι διοργανώσεων Beach Volley του 2022 να αποστείλουν τις σχετικές φόρμες ή να απευθυνθούν στην ΕΟΠΕ για να δηλώσουν την επιθυμία τους και να λάβουν τις σχετικές πληροφορίες.
Ο σχεδιασμός των διοργανώσεων Beach Volley για το 2022 τελεί υπό την αίρεση των υγειονομικών συνθηκών που θα έχουν διαμορφωθεί και των σχετικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν για τη διεξαγωγή τους.
Σε πρώτη φάση ο σχεδιασμός περιλαμβάνει:
-Διεθνείς διοργανώσεις.
-Διοργανώσεις Masters και Open (με συντελεστή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).
-Διοργανώσεις Juniors.
-Ερασιτεχνικές και ειδικές διοργανώσεις.
Καταληκτική προθεσμία για τις μεγάλες διοργανώσεις του 2022 (διεθνείς και Masters) είναι η 15η Νοεμβρίου 2021 (καθώς οι διαδικασίες περιλαμβάνουν και συντονισμό με διεθνείς φορείς, χορηγούς και τηλεόραση).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες των διοργανώσεων και οδηγίες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου