Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Φοίβου Κρεμαστής, καθώς ο προπονητής, Κώστα Πάττας τους έδωσε ρεπό για να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους».
Οι «κυανοκίτρινοι» σήμερα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, ενόψει της Σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Αστέρα Μασάρων.
Ο Κώστας Πάττας δούλεψε με ηρεμία το τελευταίο δεκαήμερο πάνω στις αδυναμίες που είχε διαπιστώσει στην ομάδα του, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχαν οι Κρεμαστενοί την 5η αγωνιστική, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων τους.
Ο νεαρός τεχνικός ευελπιστεί στην κατάκτηση ακόμα μίας νίκης, αυτή τη φορά μέσα στην επικίνδυνη έδρα του Αστέρα Μασάρων, προκειμένου ο Φοίβος να διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Από εκεί και πέρα, στο σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης ο Πάττας αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ η προπόνηση της Παρασκευής που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία, θα διεξαχθεί σε χαλαρούς ρυθμούς και αναμένεται να εκτελεστούν τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται εκτός πλάνων είναι ο Τάσος Φτάκλας.
Ωστόσο, τα νέα από τον τραυματισμό του νεαρού μέσου δεν είναι καλά, καθώς ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών- προσαγωγών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» για τις επόμενες 2 εβδομάδες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής και αν η κατάστασή του δεν βελτιωθεί τότε θα υποβληθεί σε επέμβαση, για να απαλλαχτεί μία και καλή από τον τραυματισμό του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ