Αθλητικά

Super League 2: Έλεγχος πόθεν έσχες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η Ε.Ε.Α, με την οποία χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της S.L.2. σε ακόμα τέσσερις ΠΑΕ (Κηφισιά, Αλμπωπό Αριδαίας, Αστέρα Βλαχιώτη και Θεσπρωτό), υπήρχε μια διευκρινιστική παράγραφος σχετικά με το πόθεν έσχες, που είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Η Ε.Ε.Α. διευκρίνισε ότι, εκτός από τους προβλεπόμενους ελέγχους στα πρόσωπα που αποκτούν μετοχές, κατά τη σύσταση ή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ της Super League 2, πλέον θα γίνει έλεγχος και του πόθεν έσχες.
Αναλυτικά, το σημείο της ανακοίνωση της Ε.Ε.Α., αναφέρει τα ακόλουθα:
«… για τις ΠΑΕ της Super League 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου