Όπως είχε αποκαλύψει από τις 16 Ιουνίου η «δσπορ», στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Διαγόρα βρισκόταν ο Εντουάρντο Μπρίτο, προκειμένου να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» τις οποίες επιβεβαίωσε άνθρωπος της διοίκησης, ο «γηραιός» έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Βραζιλιάνο πολύπειρο μεσοεπιθετικό και εκτός απροόπτου ο Μπρίτο θα φορέσει και πάλι την φανέλα του συλλόγου, έπειτα από την σεζόν 2006-2007.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο νησί μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας ( είναι η διορία που του έχουν δώσει οι άνθρωποι του Διαγόρα), προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες, αλλά σημαντικές, λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, να ανακοινωθεί επίσημα, και ο Μπρίτο να ενσωματωθεί στην ομάδα που βρίσκεται στον στάδιο της προετοιμασίας.
Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ενδεχόμενο που χαλάσει η μετεγγραφή, η διοίκηση του «γηραιού» θα στρέψει την προσοχή της σε άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει και αποτελεί εναλλακτική λύση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ