ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα εκτίσει στο σπίτι του την ποινή του ένας 80χρονος

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Δικαστήριο Ρόδου
Μέγεθος γραμμάτων

Mε βού­λευ­μα, που εξέ­δω­σε το Συμ­βού­λιο Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου, δια­τά­χθη­κε η έκτι­ση της συ­νο­λι­κής ποι­νής φυ­λά­κι­σης των 15 μηνών, που επι­βλή­θη­κε σε έναν 80χρονο κά­τοι­κο Ρόδου, δυ­νά­μει από­φα­σης κα­θο­ρι­σμού συ­νο­λι­κής ποι­νής του Μο­νο­με­λούς Πλημ­με­λειο­δι­κεί­ου Ρόδου, της 16ης Ιου­νί­ου 2017, στην κα­τοι­κία του στην Ια­λυ­σό, με την υπο­χρέ­ω­ση να εμ­φα­νί­ζε­ται το πρώτο πεν­θή­με­ρο κάθε μήνα στο οι­κείο αστυ­νο­μι­κό τμήμα.

Ο 80χρο­νος κα­τέ­στη­σε σαφές σε αί­τη­σή του ότι έχει τις προ­ϋ­πο­θέ­σεις που θέτει ο νόμος και συ­γκε­κρι­μέ­να έχει συ­μπλη­ρώ­σει το 75ο έτος της ηλι­κί­ας του και λόγω της οι­κο­νο­μι­κής κα­τά­στα­σης δεν δύ­να­ται να απο­πλη­ρώ­σει το συ­νο­λι­κό ποσό της με­τα­τρο­πής της ποι­νής του γιατί το ετή­σιο ει­σό­δη­μά του είναι πολύ χα­μη­λό, ενώ είναι και κλι­νή­ρης λόγω ασθέ­νειας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.