Τοπικές Ειδήσεις

ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου ΝΔ: “Μια νέα μέρα ξημερώνει για τη Δωδεκάνησο”

Δωδεκανήσιες, Δωδεκανήσιοι

Μια νέα μέρα ξημερώνει για τη χώρα μας, για τη Δωδεκάνησο, για τα νησιά μας.

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ήταν ξεκάθαρη. Θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι, με ανάπτυξη, δουλειά και ασφάλεια. Έχουμε ως Νέα Δημοκρατία πλήρη επίγνωση των ευθυνών που αναλαμβάνουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά και με τη βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε!

Η κυβέρνηση μας σηκώνει τα μανίκια και πιάνει αμέσως δουλειά!

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους και όλες σας που έδωσαν μια πρωτοφανή πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία, στη Δωδεκάνησο, με αποτέλεσμα να εκλέξουμε μετά από πολλά χρόνια τέσσερις βουλευτές που είναι πανέτοιμοι να ριχτούν στη μάχη για την ανάπτυξη των νησιών και την ευημερία των νησιωτών μας

Σας δίνουμε την υπόσχεση ότι δεν θα υποστείλουμε τη σημαία των δίκαιων διεκδικήσεων της Δωδεκανήσου. Θα είμαστε μπροστά, να υπενθυμίζουμε και αν χρειάζεται, να πιέζουμε για την αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων των νησιών μας.

Είμαστε σίγουροι, όπως είπε και ο πρόεδρος μας και νέος πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ο ουρανός από σήμερα θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου