Ρεπορτάζ

Προετοιμάζεται εντατικά για να αναλάβει καθήκοντα

Η λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποτέλεσε το αντικείμενο της συνεργασίας που είχαν χθες ο νέος περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με τον αντιπεριφερειάρχη και νέο δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Ο κ. Χατζηδιάκος ξενάγησε το νέο περιφερειάρχη και τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη στο κτήριο, που στεγάζει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, στο Μανδράκι. Τους έδειξε και το γραφείο που έχει παραχωρηθεί στα στελέχη της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για να εργαστούν και να προετοιμαστούν για τη νέα θητεία, που θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου.

“Είχαμε συνεργασία με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο. Συζητήσαμε για τα νομικά πρόσωπα, τη λειτουργία των υπηρεσιών και την κατανομή του προσωπικού στα κτήρια που διαθέτει η Περιφέρεια. Ομιλήσαμε και για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα», δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Είμαστε σε κατάσταση συνεχούς ενημέρωσης και διαρκούς προγραμματισμού των κινήσεών μας. Θα πρέπει όμως να έχουμε και πλήρη εικόνα για το τι καλούμαστε να διαχειριστούμε. Να γνωρίζουμε δηλαδή τα πάντα για το σύνολο των θεμάτων που είναι σε εξέλιξη», δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος και πρόσθεσε πως θα είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα για τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας, τον προσεχή Σεπτέμβριο.
«Ελπίζω ότι την 1η Σεπτεμβρίου θα έχουμε την εικόνα που επιθυμούμε για τη λειτουργία της Περιφέρειας. Δεν θα αφήσουμε το χρόνο να πάει χαμένος. Το πρόγραμμά μας κτίζεται κανονικά”, δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης.
Σε ερώτηση αν θα χρησιμοποιήσει το γραφείο, που έχει παραχωρηθεί στην παράταξή του, ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

«Σήμερα μας έδειξε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος το γραφείο που έχει ετοιμαστεί για την παράταξή μας. Θα το χρησιμοποιούν οι συνεργάτες μου και όχι εγώ. Τα στελέχη μας έχουν ήδη πιάσει δουλειά. Ασχολούνται με τη λειτουργία της Περιφέρειας από την επόμενη των εκλογών».
Στη συνάντηση με τους κκ Γιώργο Χατζημάρκο και Χαράλαμπο Κόκκινο αναφέρθηκε με δηλώσεις του χθες και ο αντιπεριφερειάρχης και νέος δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

«Είχαμε συνάντηση με τον περιφερειάρχη και το νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη. Ενημέρωσα τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο για τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας στα Δωδεκάνησα. Συζητήσαμε και για τις εταιρείες που λειτουργούν υπό την εποπτεία μας», εξήγησε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
«Επισκεφθήκαμε και τους χώρους του διοικητηρίου στη Ρόδο. Ο νέος περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του θα πρέπει να ενημερωθούν και για τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας στα νησιά», εξήγησε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Στη συνάντηση με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο αναφέρθηκε χθες και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.
«Η αγωνία των πολιτών είναι και δική μας. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά και αποτελεσματικά. Αυτή είναι η βασική προτεραιότητά μας. Στη συνάντηση με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο ενημερωθήκαμε για αρκετά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια», δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.
«Μας έγινε περιήγηση στο κτήριο της Περιφέρειας. Τα στελέχη της παράταξής μας θα δουλεύουν από αύριο στο γραφείο, που τους έχει παραχωρηθεί από την περιφερειακή αρχή. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα λεπτό από το χρόνο που απομένει μέχρι να αναλάβουμε τα καθήκοντα μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι προκειμένου να «τρέξουμε» για όλα τα μεγάλα ζητήματα και να έρθει η ανάπτυξη στο νομό», δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου