Αθλητικά

Ξανά στο ψάξιμο για προπονητή ο Απόλλωνας Καλυθιών

Στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή υποχρεώνονται να μπουν ξανά οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών, καθώς παρότι ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό κι επισήμως, η συνεργασία με τον Κώστα Καμπούρη αποδείχθηκε αδύνατον να προχωρήσει λόγω αλλαγών στα επαγγελματικά του δεύτερου και των επιπρόσθετων υποχρεώσεων που τον βάρυναν, στερώντας του τον απαραίτητο χρόνο.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου, οι αποφάσεις σχετικά με την κάλυψη του κενού που προέκυψε θα ληφθούν άμεσα, καθώς πέρα από τον σχεδιασμό που είναι απαραίτητο να «τρέξει», παρεμβάλλεται η παράμετρος της ένταξης στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που θέτει ως βασική προϋπόθεση την ύπαρξη συνεργασίας με προπονητή.
Η διοίκηση εκτιμά πως καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας το θέμα θα έχει κλείσει, ώστε από τις αρχές της επόμενης, να ξανανοίξει ο κύκλος των επαφών με τους ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας.
Ευχαριστίες Δημητρά για το γηπεδικό
Εν τω μεταξύ ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί όλους εκείνους και εκείνες που συνέδραμαν την προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα του ως υπεύθυνου για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Καλυθιών, εξέδωσε ο Δημήτρης Δημητράς. Αναλυτικά:
«Έχοντας την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στις Καλυθιές τους τελευταίους επτά μήνες, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια όλους εκείνους που βοήθησαν υλικά και οικονομικά την προσπάθεια αυτή. Αρχικά τους ανθρώπους του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, αλλά και τον συνεργάτη του κ. Θεόδωρο Θεοδώρου, που ικανοποίησαν άμεσα κάθε αίτημά μας, βοηθώντας σημαντικά στο να δοθούν λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα.
Επίσης, τον αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Καμπούρη, που έδωσε καίριες λύσεις σε θέματα χρηματοδότησης. Ευχαριστώ ακόμη τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Νίκο Νικολή, που δείχνει κατανόηση στα θέματα που του παρατίθενται και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο αναγκαίο έργο αντικατάστασης του πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο Καλυθιών.
Όλες οι βεβαιώσεις έγιναν εφικτές μετά από συνεργασία με την αντιδήμαρχο Ενότητας Καλλιθέας κα Τσαμπίκα Κιαχαγιά, καθώς και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Αντωνά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου