Αθλητικά

Έτοιμοι για επανεκκίνηση των εργασιών στο ενωσιακό γήπεδο

Έτοιμο να δρομολογήσει τη συνέχεια των εργασιών στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο είναι η εταιρεία που ανέλαβε να ανακατασκευάσει τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΔ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να φτάσουν στη Ρόδο τα υλικά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του αποστραγγιστικού συστήματος, ώστε αμέσως μετά να αρχίσει να απλώνεται στον αγωνιστικό χώρο ο συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς.
Οι άνθρωποι της Ένωσης εκτιμούν πως τα συνεργεία θα είναι σε θέση να επιστρέψουν, προκειμένου να πιάσουν δουλειά, εντός της επόμενης εβδομάδας και όπως λένε, οι εργασίες θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή μέχρι την ολοκλήρωσή τους, εκτός κι αν επιβάλλουν κάτι διαφορετικό οι καιρικές συνθήκες.
Σε κάθε περίπτωση, το έργο μπαίνει στην τελική του ευθεία και παρότι οι γιορτές, σε συνδυασμό με τις αρκετές βροχές και άλλα μικροπροβλήματα που προέκυψαν, δεν επιτρέπουν την αυστηρή τήρηση των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων, η καθυστέρηση στην παράδοσή του δεν θα είναι τόσο μεγάλη για να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις ομάδες, ακόμα κι αν υποτεθεί πως υπάρχει μία πιθανότητα τα τοπικά πρωταθλήματα να επανεκκινήσουν στις αρχές Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται, πως σειρά θα πάρουν η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, καθώς και η τοποθέτηση σκεπάστρου στην εξέδρα του ενωσιακού γηπέδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου