ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα αναζητούν για ταξίδια οι Γάλλοι τις αργίες του Νοεμβρίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τους διε­θνείς προ­ο­ρι­σμούς που ανα­ζη­τούν για τα­ξί­δια οι Γάλ­λοι τις αρ­γί­ες του Νο­εμ­βρί­ου, απο­κα­λύ­πτει η Booking.com. Πρό­κει­ται για το 2ήμερο της Ημέρα Αγίων Πά­ντων (1-2/11) και το 4ήμερο «Γέ­φυ­ρα 11ης Νο­εμ­βρί­ου» (8-11/11).

Οι τά­σεις επι­βε­βαιώ­νουν τον πλού­το και την ποι­κι­λο­μορ­φία των τα­ξι­διω­τι­κών επι­θυ­μιών των Γάλ­λων για αυτό το φθι­νό­πω­ρο.

Οι του­ρί­στες από τη Γαλ­λία, εν­δια­φέ­ρο­νται για πο­λι­τι­στι­κές απο­δρά­σεις στην Ευ­ρώ­πη και για μα­κρι­νούς προ­ο­ρι­σμούς όπως οι ΗΠΑ, η Ια­πω­νία και η Μέση Ανα­το­λή.

Υπάρ­χει επί­σης αύ­ξη­ση στα solo τα­ξί­δια, γε­γο­νός που αντα­να­κλά την αυ­ξα­νό­με­νη ανα­ζή­τη­ση για ελευ­θε­ρία, ευ­ε­ξία και εξα­το­μι­κευ­μέ­νες εμπει­ρί­ες.

Στις χώρες που ανα­ζη­τούν πε­ρισ­σό­τε­ρο για την αργία την Ημέρα Αγίων Πά­ντων είναι και η Ελ­λά­δα (10η θέση).

Top προ­ο­ρι­σμοί: Ημέρα Αγίων Πά­ντων

Μα­ρα­κές, Μα­ρό­κο

Λον­δί­νο, Ηνω­μέ­νο Βα­σί­λειο

Ντου­μπάι, Ηνω­μέ­να Αρα­βι­κά Εμι­ρά­τα: +22%

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ: +43%

Βαρ­κε­λώ­νη, Ισπα­νία

Ρώμη, Ιτα­λία

Κων­στα­ντι­νού­πο­λη, Τουρ­κία

Λι­σα­βό­να, Πορ­το­γα­λία

Τόκιο, Ια­πω­νία: +57%

Χουρ­γκά­ντα, Αί­γυ­πτος: +50%

Top προ­ο­ρι­σμοί: Γέ­φυ­ρα 11ης Νο­εμ­βρί­ου

Λον­δί­νο, Ηνω­μέ­νο Βα­σί­λειο: +23%

Μα­ρα­κές, Μα­ρό­κο: +35%

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ: +55%

Ντου­μπάι, Ηνω­μέ­να Αρα­βι­κά Εμι­ρά­τα: +27%

Ρώμη, Ιτα­λία: +25%

Βαρ­κε­λώ­νη, Ισπα­νία: +20%

Άμ­στερ­νταμ, Ολ­λαν­δία

Μα­δρί­τη, Ισπα­νία: +66%

Σε­βίλ­λη, Ισπα­νία: +73%

Κων­στα­ντι­νού­πο­λη, Τουρ­κία: +26%

Οι χώρες που ανα­ζη­τούν πε­ρισ­σό­τε­ρο οι Γάλ­λοι:

Ημέρα Αγίων Πά­ντων

Γαλ­λία

ΗΠΑ: +384%

Ισπα­νία

Ιτα­λία

Μα­ρό­κο

Ηνω­μέ­νο Βα­σί­λειο

Πορ­το­γα­λία

Ηνω­μέ­να Αρα­βι­κά Εμι­ρά­τα: +21%

Τουρ­κία

Ελ­λά­δα

Γέ­φυ­ρα 11ης Νο­εμ­βρί­ου

Γαλ­λία: +28%

ΗΠΑ: +669%

Ισπα­νία +35%

Ιτα­λία: +43%

Μα­ρό­κο: +42%

Ηνω­μέ­νο Βα­σί­λειο: +28%

Ταϊ­λάν­δη: +26%

Πορ­το­γα­λία

Ηνω­μέ­να Αρα­βι­κά Εμι­ρά­τα: +28%

Ια­πω­νία: +45%

Σε άνοδο τα solo τα­ξί­δια

Οι με­μο­νω­μέ­νες  απο­δρά­σεις γί­νο­νται μια πραγ­μα­τι­κή τάση γύρω από την αργία της Ημέ­ρας των Αγίων Πά­ντων.

Το 28% επι­λέ­γει να τα­ξι­δεύ­ει μόνο για την ελευ­θε­ρία να δη­μιουρ­γή­σει το δικό του τα­ξί­δι και τι 31% νιώ­θει την ανά­γκη για χρόνο με τον εαυτό του.

Αυτά τα κί­νη­τρα αντι­κα­το­πτρί­ζο­νται στην επι­λο­γή προ­ο­ρι­σμών που συν­δυά­ζουν πο­λι­τι­στι­κό πλού­το, δυ­να­μι­σμό και φι­λό­ξε­νη ατμό­σφαι­ρα.

Η πε­ριέρ­γεια, τους οδη­γεί σε ζω­ντα­νές και κο­σμο­πο­λί­τι­κες πρω­τεύ­ου­σες όπως το Λον­δί­νο, το Τόκιο, η Σεούλ και το Ντου­μπάι, όπου το άνοιγ­μα στον κόσμο και η προ­σω­πι­κή εξε­ρεύ­νη­ση συν­δυά­ζο­νται.

Top διε­θνείς προ­ο­ρι­σμοί για solo τα­ξι­διώ­τες την Ημέρα των Αγίων Πά­ντων

Λον­δί­νο, Ηνω­μέ­νο Βα­σί­λειο

Ντου­μπάι, Ηνω­μέ­να Αρα­βι­κά Εμι­ρά­τα: +13%

Τόκιο, Ια­πω­νία: +23%

Βαρ­κε­λώ­νη, Ισπα­νία

Μα­ρα­κές, Μα­ρό­κο

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Σεούλ, Νότια Κορέα: +24%

Μα­δρί­τη, Ισπα­νία

Λι­σα­βό­να, Πορ­το­γα­λία

Ρώμη, Ιτα­λία

Πηγή: tourismtoday.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.