Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη στο ΕΚΡ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου Χαρούλας Γιασιράνη, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτη Εγγλέζου και του Προέδρου Γραμματείας Ανέργων Νίκου Τριπο-λίτη.

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Αντιπεριφερειάρχη με την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Ρόδου για την αντιμετώπιση των επερχόμενων αναγκών των εργαζομένων του νησιού, λό-γω της πανδημίας και των επιπτώσεων που έχει επιφέρει στα εισοδήματα των εργαζόμε-νων και ανέργων, συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία και η άμεση υλοποίηση του σχεδια-σμού που έχει γίνει ώστε οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μέσα από δια-δικασίες που δεν προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους , θα μπορούν να εντάσσονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και να λαμβάνουν όλες τις πρό-νοιες, παροχές και τις υπηρεσίες που παρέχονται θεσμοθετημένα.

Με την λήξη της τουριστικής περιόδου θα παρουσιαστεί ο τρόπος της καταγραφής των πραγματικών δικαιούχων που θα λάβουν όλα τα παραπάνω.

Σε έγκαιρο χρόνο θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου