Αθλητικά

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Titans Dojo

Οι προπονήσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς ξεκίνησαν στους Τιτάνες Ρόδου, με το ΔΣ του συλλόγου να εκδίδει σχετική ενημερωτική ανακοίνωση για τους ενδιαφερόμενους:

«Τι θέλουμε τελικά για τα παιδιά μας επιλέγοντας ένα άθλημα;
Αυτοεκτίμηση
Αυτοπεποίθηση
Ανεξαρτησία και υπέρβαση δυσκολιών
Βάσεις και θεμέλια για την ζωή
Καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας και φυσικά υγιείς οργανισμούς, ψυχικά και σωματικά!

Αυτά επιδιώκουμε στο Titans Dojo να δώσουμε στα παιδιά μας. Χωρίς παχιά λόγια και ανούσιες υποσχέσεις. Με πολύ αγάπη, κατανόηση και προσπάθεια από όλους θα τα καταφέρουμε μαζί. Και πάνω απ’ όλα, περνώντας καλά!
Εδώ, είμαστε πραγματικά μια οικογένεια!
Τα μαθήματα ξεκίνησαν. Θα μας βρείτε καθημερινά από τις 17:00 στο 5ο χιλ Ρόδου-Λίνδου (πάνω από τα ΙΚΕΑ).

Τα γκρουπ στο Titans Dojo

Τaekwondo Family: Γονείς και παιδιά κάνουν ταυτόχρονα προπόνηση με τους μικρότερους να ακολουθούν τον δάσκαλο Μάνο Σεΐτη και τους μεγαλύτερους να ακολουθούν τον δάσκαλο Νίκο Σεΐτη. Τα παιδάκια ξεκινάνε από 3 ετών και οι μεγάλοι δεν έχουν όριο ηλικίας.

Τaekwondο Αγωνιστικό Παιδικό και Προαγωνιστικό Μεγάλων: Μικρά παιδιά (4-11 ετών) φορούν τον αγωνιστικό εξοπλισμό του Ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo και κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα με κέφι και μουσική υπόκρουση. Οι μεγαλύτεροι ακολουθούν το προαγωνιστικό πρόγραμμα.

Taekwondo-Αγωνιστικό Εφηβικό, Ενηλίκων: Οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι αθλητές με πλήρη εξοπλισμό ετοιμάζονται ρεαλιστικά για αγώνες.

Kyokushin: Από 11 ετών και άνω. Το πιο σκληρό είδος Καράτε με κανονισμούς Knock Down. Και αυτή η προπόνηση γίνεται με συστηματικό πρόγραμμα ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος και τραυματισμού. Αξίζει να το δοκιμάσουν οι μεγαλύτεροι.

Τaekwondo Technical: Βασικές αρχές του Taekwondo και σωστές βάσεις. Διατάσεις, κινησιολογία, σωστή τεχνική λακτισμάτων, άμυνας και αυτοάμυνας.

Taekwondo Advanced: Προχωρημένες τεχνικές Taekwondo. Οι ασκούμενοι εδώ αρχίζουν να ψάχνουν και να ξεπερνούν τα όρια τους.

Titans Extreme Training: Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τις μαχητικές τέχνες με κυκλική προπόνηση-crossfit, με σκοπό την γενική ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου