ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Στον… αέρα η σέντρα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα ξεκι­νή­σει το πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας στις 30 Σεπτεμ­βρίου, καθώς οι ομάδες των ΕΠΣ Αχαΐας, Ηλείας, Μεσ­ση­νίας και Αρκα­δίας έστει­λαν στην ΕΠΟ ανα­κοί­νωση καταγ­γε­λία – δια­μαρ­τυ­ρία, με αφορμή τον καταρ­τι­σμό των ομίλων και απει­λούν με από­συρση από το πρω­τά­θλημα.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση:

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΠΡΟΣ ΕΠΟ

Κοιν. Πρόεδρο ΕΠΟ

Μετά την εισήγηση-σκάνδαλο της επι­τρο­πής διορ­γα­νώ­σεων και την απόφαση της Ε.Ε. η οποία υπερ­ψη­φί­στηκε με οριακή πλειο­ψη­φία όσον αναφορά τον καταρ­τι­σμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής σας γνω­ρί­ζουμε τα εξής:

Παρα­κο­λου­θούμε με μεγάλη έκπληξη εδώ και ένα μήνα την προ­σπά­θεια συγκε­κρι­μέ­νων μελών της επι­τρο­πής διορ­γα­νώ­σεων να τρο­πο­ποι­ή­σει τον γεω­γρα­φικό χάρτη της Ελλάδος μετα­φέ­ρο­ντας την Δυτική Ελλάδα στην Ανα­το­λική για να εξυ­πη­ρε­τή­σουν τις ομάδες τους – αυτό το σκοπό έχουν όταν μπαί­νουν στις επι­τρο­πές – δημιουρ­γώ­ντας ομίλους μορ­φώ­ματα. Κατα­στρα­τη­γού­νται προ­κη­ρύ­ξεις, ποδο­σφαι­ρι­κές λογικές, γεω­γρα­φι­κοί χάρτες με σκοπό σαρώ­νο­ντας όλη την Ελλάδα να βρούμε τον όμιλο που θα εξυ­πη­ρε­τή­σει να στε­φθούν πρω­τα­θλη­τές οι ομάδες τους .

Κύριοι, ΔΕΝ θα κατέ­βουμε να αγω­νι­στούμε για να διευ­κο­λύ­νουμε την ΙΔΕΑ που εξύφανε ο σύμ­βου­λος της ΕΠΟ για να ανα­κη­ρύ­ξει την ομάδα του πρω­τα­θλή­τρια. Λυπού­μα­στε όμως γιατί ένας σύμ­βου­λος της ΕΠΟ παρέ­συρε στη νοση­ρό­τητά του και τους λοιπούς συμ­βού­λους της.

Οι ερα­σι­τε­χνι­κές ομάδες είναι η κοιτίδα του αθλή­μα­τος του ποδο­σφαί­ρου και η ΕΠΟ έπρεπε να είναι ο θεμα­το­φύ­λα­κας τους και όχι ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ τους, που τους υπο­χρε­ώ­νει σε απο­χώ­ρηση και διάλυση.

Συγ­χα­ρη­τή­ρια στον εν λόγω σύμ­βουλο, η ομάδα του ανέβηκε από σήμερα.

Εμείς όμως οι υπο­γρά­φο­ντες ομάδες και οι αντί­στοι­χοι πρό­ε­δροι των Ενώσεών μας θα κοι­τα­ζό­μα­στε στα μάτια με το κεφάλι μας ψηλά και τη συνεί­δησή μας στην θέση της.

Υ.Γ. Συγ­χα­ρη­τή­ρια στην έντιμη στάση του κ. Ψαρό­που­λου και των μελών της Ε.Ε. που αντι­τά­χθη­καν σ’ αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ.

Οι δια­μαρ­τυ­ρό­με­νες Ενώσεις

Ε.Π.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Τα σωμα­τεία μέλη μας: 1.Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2. Γ.Π.Σ. ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 3.ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 4.ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 5. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 6.ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. 7.ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ 8. ΠΑΝΟΜΒΡΙΑΚΟΣ 9. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.