Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε την Τετάρτη ο Άρης Αρχαγγέλου.
Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν τον Διαγόρα στο γήπεδο Αρχίπολης, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0, παρότι το τελικό αποτέλεσμα δεν παίζει κανένα ρόλο.
Οι Αρχαγγελίτες παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με την πρώτη φιλική τους αναμέτρηση, κάτι που επεσήμανε και στις ακόλουθες δηλώσεις που παραχώρησε στην «δσπορ» ο Μιχάλης Μανωλάς:
«Στο δεύτερο φιλικό ήμασταν σαφώς βελτιωμένοι, τόσο στο τρέξιμο όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας και στην δημιουργία φάσεων.
Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
Πρέπει όμως να συνεχίσουμε την δουλειά και την ανοδική πορεία που έχουμε, έτσι ώστε να βρεθούμε στον κατάλληλο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας».
Ευχάριστα νέα για Κατσιδώνη
Από εκεί και πέρα, όπως έγραψε η «δσπορ», ο Μιχάλης Κατσιδώνης υπέστη θλάση στον δικέφαλο τις τελευταίες ημέρες και υπολογιζόταν να μείνει εκτός προπονήσεων, για δύο εβδομάδες περίπου.
Ωστόσο, η νέα εξέταση που υποβλήθηκε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, έδειξε ότι η θλάση είναι ελαφριάς μορφής και αναμένεται να επιστρέψει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του συλλόγου, σε μία εβδομάδα και ίσως χρειαστούν λίγες ημέρες ακόμη..
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Αρχαγγέλου, με τον Μιχάλη Μανωλά να δίνει εντολή να εκτελεστούν αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους «κιτρινόμαυρους» είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, στις 17:30 στο γήπεδο Φανών, με αντίπαλο τον Κλεάνθη Παραδεισίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ