Τον Διαγόρα Βατίου, αντιμετώπισε την Τετάρτη στο γήπεδο Κοσκινού η ομάδα της Ρόδου, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.
Τα «ελάφια» του Σάββα Ορφανίδη, επικράτησαν με σκορ 5-2, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον έμπειρο τεχνικό, καθώς σκοπός του ήταν να δει την ομάδα του να βελτιώνεται αγωνιστικά.
Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε την «δσπορ», ξεκαθαρίζοντας ότι ασφαλής συμπεράσματα για την Ρόδο θα μπορούν να βγουν μετά τις 25 Αυγούστου.
Αναλυτικά τα λόγια του Σάββα Ορφανίδη ήταν τα ακόλουθα:
«Όλα τα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, τα βλέπουμε σαν μια καλή και δυνατή προπόνηση.
Προσπαθούσε, παιχνίδι με παιχνίδια, να διορθώνουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού μας.
Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ασφαλής συμπεράσματα για την ομάδα μας θα μπορούμε να βγάλουμε μετά τις 25 Αυγούστου».
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου επέστρεψαν στους ρυθμούς της προετοιμασίας τους, με την προπόνηση να διεξάγεται το απόγευμα, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.
Ο Ορφανίδης μετά το απαραίτητο ζέσταμα, έδωσε εντολή να εκτελεστούν αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού από το φιλικό της Τετάρτης και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Σάββατο, η Ρόδος θα δώσει το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.
Αντίπαλος των «πρασίνων» θα είναι ο ΓΑΣ Ιάλυσος, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Οικονομίδειο», στις 18:00.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ