Ειδήσεις

Τις θέσεις των «Πρασίνων» ανέπτυξε ο κ. Χρυσόγελος

Τις θέσεις του κόμματος «Πράσινοι» ενόψει των ευρωεκλογών ανέλυσε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Νίκος Χρυσόγελος συνεπικουρούμενος από τις υποψήφιες με την παράταξη «Νησιωτική Ανατροπή» στις εκλογές της ΤΑ κκ. Αναστασία Διακοσταυριανού και Ανθούλα Χατζηγεωργίου.

«Ήρθαμε στη Ρόδο για να μιλήσουμε για το «πράσινο» ψηφοδέλτιο. Για μας είναι σημαντικές οι λέξεις αλληλεγγύη, δημιουργία, οικολογία. Για να βγούμε από την κρίση δεν θα μας βοηθήσει ο θυμός αλλά η αλληλεγγύη που είναι απαραίτητη για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους. Είναι απαραίτητη παντού και στην Ευρώπη. Απαιτούμε από την Ευρώπη να αλλάξει και να είναι αλληλέγγυα σε χώρες που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο κ. Νίκος Χρυσόγελος και πρόσθεσε πως χρειάζονται επίσης νέες ιδέες και δημιουργικές ανατροπές.
«Δεν αρκούν οι παλιές συνταγές και τα παλαιά άτομα. Χρειαζόμαστε νέες πολιτικές προτάσεις», δήλωσε ο κ. Χρυσόγελος και εξήγησε πως η οικολογία μπορεί να λειτουργήσει ως ένα άλλο μοντέλο για την οικονομία προκειμένου να αποβεί αυτή προς το συμφέρον της κοινωνίας, του περιβάλλοντος και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

«Σήμερα η οικονομία έχει αυτονομηθεί. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα δημιούργησε τεράστια προβλήματα. Χρειαζόμαστε μια πιο υπεύθυνη οικονομία που δεν θα καταστρέφει το κλίμα και το περιβάλλον. Στο ψηφοδέλτιο των «Πρασίνων» μετέχουν 42 άνθρωποι που είναι κοινωνικά ενεργοί πολίτες. Είναι δραστήριοι και αγωνίζονται για το δημόσιο συμφέρον με μια πολιτική που θα έχει αξίες και δεν θα εκπροσωπεί λόμπι», δήλωσε ο κ. Νίκος Χρυσόγελος κα πρόσθεσε πως οι πολίτες είναι οργισμένοι και επιρρίπτουν ευθύνες στην Ευρώπη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου