ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιράν-Πίστεψαν τη φήμη και ήπιαν οινόπνευμα για να σκοτώσουν τον κορωνοϊό: 600 οι νεκροί και 3000 στο νοσοκομείο!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
966

Στο Ιράν είναι σύνηθες το φαι­νό­μενο. Επι­τή­διοι εκμε­ταλ­λεύ­ο­νται την αμάθεια και τους φόβους των ανθρώ­πων για τον κορω­νοϊό και τους λένε πως δεν πρό­κει­ται να κολ­λή­σουν κορω­νοϊό ή εάν έχουν κολ­λή­σει πως θα θερα­πευ­τούν εάν πιουν καθαρό οινό­πνευμα.

Και οι άνθρω­ποι τους πιστεύ­ουν. Και 600 από αυτούς έχουν πεθάνει μέσα σε φρι­κτούς πόνους, ενώ άλλοι 3000 νοση­λεύ­ο­νται στα νοσο­κο­μεία. Μάταια οι γιατροί με όλους τους τρόπους λένε στον κόσμο να μην πίνει καθαρό οινό­πνευμα το οποίο όχι μόνο δεν προ­στα­τεύει από κορω­νοϊό αλλά σκο­τώ­νει κιόλας.

Ο ιρανός δικα­στι­κός εκπρό­σω­πος Gholam Hossein Esmaili δήλωσε για το θέμα: «Οι αριθμοί είναι πολύ υψηλοί και είναι πέρα από τις προσ­δο­κίες μας. Η κατα­νά­λωση οινο­πνεύ­μα­τος δεν είναι θερα­πεία αλλά μπορεί να είναι θανα­τη­φόρα»

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες οι αρχές του Ιράν έχουν ήδη συλ­λά­βει κάποιους άνδρες σε διά­φο­ρες περιο­χές της χώρας που έλεγαν για τις θαυ­μα­τουρ­γι­κές ιδιό­τη­τες του καθαρού οινο­πνεύ­μα­τος ενάντια στον κορω­νοϊό και οι οποίοι θα λογο­δο­τή­σουν για τις πράξεις τους.

πηγή topontiki.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.