Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση στα ασφαλιστικά ζητήματα (ΤΥΔΕ) των Δικηγόρων Ρόδου από το γραφείο του υφ. Εργασίας κ. Νότη Μηταράκη

Μετά από συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου με τον υφυπουργό Εργασίας κ. Νότη Μηταράκη και τον Διευθυντή Γραφείου του υφυπουργού κ. Κωνσταντίνο Κωστάκο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δικηγόροι της Δωδεκανήσου σε σχέση με το Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών, έγιναν γνωστά από το αρμόδιο υπουργείο στον βουλευτή Δωδεκανήσου τα ακόλουθα:

1.) Θα δοθεί παράταση ενός έτους για τη μη παραγραφή απαιτήσεων από εκκαθάριση για τα μέλη του ΤΥΔΕ

2.) Πιλοτικά θα ξεκινήσει άμεσα από Λαμία και στη συνέχεια και σε άλλα περιφερειακά γραφεία ΕΦΚΑ, μεταξύ των οποίων της Ρόδου και της Κω, η εξυπηρέτηση μελών διαφόρων κλαδικών ταμείων μεταξύ των οποίων και ΤΥΔΕ από ειδικά εξουσιοδοτημένο προς τούτο υπάλληλο.

3.) Για τα προστατευόμενα μέλη κάθε τεχνικό ζήτημα σχετικά με την εγγραφή τους θα έχει λυθεί μέχρι τον προσεχή Μάρτιο.

Ο προγραμματισμός διευθέτησης των ανωτέρω ζητημάτων ικανοποιεί αυτή τη στιγμή χρονίζοντα αιτήματα του κλάδου των Δικηγόρων Επαρχιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου