Την απόφαση να συνεχίσει την προετοιμασία της ανάμεσα στην Ελλάδα και την Φινλανδία πήρε η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος, καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον τεχνικό Στιβ Ρίπον.
Ο Αυστραλός τεχνικός με πολύχρονη εμπειρία στο αγώνισμα του επί κοντώ έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια με την Ομοσπονδία της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ τα τελευταία χρόνια δουλεύει για την Ομοσπονδία της Φινλανδίας, ενώ έχει γυμνάσει κορυφαίους άλτες του αγωνίσματος.
Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι σε συνεργασία με τον προπονητή και σύζυγο της αθλήτριας, Ανδρέα Λιναρδάτο, ο οποίος θα παρακολουθεί κυρίως το πρόγραμμα της φυσικής κατάστασης και γενικής ενδυνάμωσης.
Η Κυριακοπούλου, η οποία ήδη είναι σε στενή συνεργασία με το νέο της προπονητή, θα περάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της – όταν αυτό θα είναι εφικτό λόγω του ιού covid-19, στο προπονητικό κέντρο στο Λάχτι εκεί όπου είναι η βάση του Ρίπον, με στόχο να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου η αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία της με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ανδρέα Τσώνη, μετά από τρία χρόνια.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ