Στο τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Διγενής κινήθηκε δυναμικά για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι Κοσκινιάτες απέκτησαν πέντε ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο Παναγιώτης Μπεκιάρης να έχει τις απαραίτητες λύσεις στην διάθεσή για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Πρόκειται για τους Φραγκίσκο Λυκοπάντη, Αντώνη Καντή, Σταμάτη Σταματούλα, Παντελή Κολουριώτη και Αρνάνδο Πελαρδήμ με τον σύλλογο να επισημοποιεί την απόκτησή τους.
Ταυτόχρονα οι Κοσκινιάτες γνωστοποίησαν την λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Σωτήρη Πάνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο 18 ετών Φραγκίσκος Λυκοπάντης είναι χρονολογικά το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του Διγενή, ο οποίος μετακόμισε από τον Διαγόρα με ελεύθερη μετεγγραφή και συμφώνησε για συνεργασία ενός έτους.
Ο Διγενής τον τελευταίο καιρό έχει συμφωνήσει επίσης με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Αντώνη Καντή, υπό την μορφή δανεισμού από τον Διαγόρα για ένα χρόνο.
Σταμάτη Σταματούλα, από την ομάδα του Ευαγόρα.
Παντελή Κουλουριώτη, από την ομάδα του Ροδιακού.
Αρνάνδο Πελαρδή, ελεύθερος.
Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.
Παρελθόν από το ρόστερ του Διγενή αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Πάνο, ο έμπειρος ακραίος επιθετικός ενώ είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Διγενή, τελικά οι απαιτητικές προπονήσεις, ο μεγάλος ανταγωνισμός και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον έσπρωξαν προς την έξοδο ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα προτιμήσει να αγωνιστεί σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ